Kako će Anabela regovati? Gagi: "Nina liči na mene, znači moja je ćerka, ne moramo na DNK"

Đogani se našalio i nasmejao sve u studiju

  • 7
Gagi Đogani i Anabela Atijas Foto: ATA images

Denser Gagi Đogani rekao je da Nina Đogani liči na njega, pa je prokomentarisao da to znači da je sigurno njegova ćerka i da ne mora da radi DNK test.

Naime, Đoganije gostovao u emsiji "Amidži šou", a u jednom segmentu emisje pomoću alikacije "Faceup" gostima je prikazano kako bi izgledali da su suprotnog pola.

Gagiju je na ekranu prikazano kako bi izgledao da je žensko, a on je primetio, kao i svi u studiju, da njegova i Anebelina ćerka Nina liči na njega.

- Pazi, ova slika liči na Ninu, sad vidim da dete liči na mene, znači moje je dete. Da, ne moram da idem na DNK - našalio se Gagi i nasmejao prisutne.

Podsetimo, nakon brojnih svađa tokom učešća u Zadruzi 3, Gagi i Anabela nisu u dorbim odnosima. Denser je nedavno rekao da on i njegova bivša supruga nemaju nikakav kontakt, ali da bi voleo da se pomire.

- Anabela i ja za sada nemamo nikakav kontakt. Voleo bih da jednog dana sve dođe na svoje i verujem u to. Želeo bih da se pomirim s njom, samo mislim da za to treba još malo vremena. Uskoro nam stiže unuče, pa bi bilo lepo da ponovo svi budemo jedna velika, srećna porodica.

Da li će Anabela Gagijeve reči u emisiji shvatiti kao šalu, što i jeste, ili će možda burno reagovati, ostaje da vidimo, a snimak Gagijevog komentara pogledajte (na 00:26) u nastavku:

Video: Anabela proslavila rođendan sa trudnom Lunom, a na snimcima Marka nema nigde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA