Njemu je za 4 godine rodila troje dece: Voditeljka Slagalice pokazala muža u neočekivanom izdanju

- Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada - rekla je Marija nakon što je dva meseca provela van kuće na snimanju

  • 8
Marija Veljković, RTS Novogodišnji Program, Marija Veljković; Foto: A. Nalbantjan

Popularna srpska voditeljka čuvenog kviza "Slagalica" Marija Veljković (40) godinama uživa u idiličnom životu sa svojim suprugom Milanom Milovanovićem, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj njen suprug malteriše kuću i time nasmejala svoje pratioce.

Naime, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i ove godine proslavljaju 10. godišnjicu braka.

Brak Marije i Milana upotpunila su deca Đurađ, Rosa i Neva. Vodteljka s vremena na vreme objavi na društvenim mrežama selfi sa svojim suprugom, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj Milan malteriše plafon.

Marija je pre nešto više od godinu dana radila punom parom i zbog toga priznala da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa decom. Ipak, kada je u tom periodu ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomestila svojim mališanima.

- Volim svoj posao zaista i period od septembra je izgledao tako što sam snimala preko nedelje "Ludu narodnu noć", a vikendom "Svadbe", van Beograda. Muž mi je pre neki dan rekao da dva meseca nisam bila kod kuće - rekla je Marija.

- Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada. Mužu svakog dana ovo govorim, pa moram i javno, mislim da činjenica da sam mu rodila za četiri godine troje dece kompenzuje sve ostalo na ovome svetu - dodala je voditeljka.

- Što se dece tiče, trudim se da budem sa njima koliko god mogu. Oni znaju kakav je mamin posao i da se desi da ne budem kod kuće, ali posle se trudim da sve nadoknadim - rekla je voditeljka.

Lepa Marija je jednom prilikom pokazala i kako njen suprug malteriše, dok je svojevremeno objavila selfi na kom razmenjuje nežnosti sa njim, a sve fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    27. januar 2021 | 10:02

    Bravo. Živi bili i Bog vas čuvao.

  • Гаргамел

    27. januar 2021 | 10:25

    Бог им дао здравља ...

  • Ana

    27. januar 2021 | 14:12

    Nijw poenta samo roditi decu, treba se i baviti njima, biri prisutan u njihovom zivotu, vaspitavati. A sta ona moze sa.njima kad je odsutna od kuce po dva meseca? Posle ce se kao Anabela setiti posle 20 godina da ih vaspitava i usmerava. A sad placa dadilje i prosipa price o velikom majcinstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA