Povukla se posle veze sa Veljkom, a danas je Maša uspešna poslovna devojka i nikad nije bila lepša

Iako su im svi prognozirali svetlu budućnost, par je nakon skoro četiri godine veze 2016. godine raskinuo, a Maša se nakon toga povukla iz javnosti

  • 13
Maša Terzić Maša Terzić, Foto: Instagram/mashaterzic

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, sada uspešna mlada devojka koja ima svoj modni brend, u javnosti je bila veoma prisutna tokom višegodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, ali i intezivnog druženja sa njegovom sestrom Anastasijom. Maša i Veljko gotovo svakodnevno su punili medijske naslovne strane, a čak se pisalo i da su vereni.

Iako su im svi prognozirali svetlu budućnost, par je nakon skoro četiri godine veze 2016. godine raskinuo, a Maša se nakon toga povukla iz javnosti.

Krajem marta iste godine Terzićeva je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Sašom Lukićem, nekadašnjim fudbalerom Partizana.

Ipak, javnost je i dalje intrigirao njen ljubavni život, a tri godine nakon raskida s Veljkom na društvenim mrežama je počela da objavljuje provokativne fotografije, ali i neke sa skrivenim porukama za koje se veruje da su namenjene upravo bivšem dečku.

Šokirala je čitaoce tabloida kada je fotografiju na kojoj pozira sa kravom potpisala rečima „Kad već bacam glupe fore, može i jedna sa novom devojkom bivšeg, šta fali.“

Kako prelepa Maša danas izgleda, pogledajte u galeriji:

Potom je na društvenoj mreži Tviter objavila fotografiju na kojoj sedi na kontejneru. Ovog puta u opisu je napisala „Ništa lepše nego kada na ulici sretneš bivšeg i zamoliš ga za sliku!“

Njeni pratioci su upitali da li se post odnosi na Lukića, a ona je to demantovala. Potvrdila je da je fotografija posvećena Ražnatoviću, koji je u međuvremenu zaprosio bivšu košarkašicu Bogdanu Rodić.

Svoje pratioce na društvenim mrežama poznata Beograđanka ipak češće oduševljava fotografijama sa putovanja, te odevnim kombinacijama koje inspirišu njene vršnjakinje u Srbiji i regionu.

Prošlo je pet godina otkako je raskinula sa Veljkom, a njenu lepotu komentariše više od 100 hiljada pratilaca na Instagramu. Maša je sazrela, promenila imidž, ali se anđeoska lepota, kako je nazivaju fanovi, nije promenila, naprotiv, tvrde da je sve lepša.

Ljubavni život i dalje krije kao zmija noge, ali zato sa fanovima rado deli fotografije sa egzotičnih destinacija, koje često posećuje.

Podsetimo, Veljko je nedavno govorio o svom ljubavnom životu, te je istakao da je pre Bogdane imao jednu ozbiljnu vezu, koja je bila upravo sa Mašom.

- Jedina ozbiljna veza mi je bila sa Mašom, trajala je četiri godine. To je bila prva velika ljubav, ali smo bili deca, nismo bili zreli... Sa Lunom sam bio u nekoj smešnoj vezi. U stvari, to nije ni bila veza, bili smo u vrtiću. Mislim da smo imali šest godina. Kao klinci smo bili zaljubljeni jedno u drugo. Čuo sam da je trudna i želim joj svu sreću, da se uda i da ima što više dece - rekao je Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Copy paste

    28. januar 2021 | 17:11

    Ove plastikanerke se razlikuju samo po imenu, prezimenu i roditeljima. Sve ostalo im je potpuno isto: odsustvo pameti, plastičan izgled, nedostatak harizme, pripadnost nekom klanu- porodici,i obaveznom zanimanju- modna kreatorka/ikona/manekenka.

  • Trajce

    28. januar 2021 | 19:54

    Uspešna po tome što u Gospodar Jovanovoj pušta narodnjake od 100dB,baca đubre po ulici i nepropisno parkira?A da ima neki lokal gde krcmi neku kitsch odeću. Uspeh ne pitaj!

  • Vlajko

    28. januar 2021 | 13:35

    A sta je to supesna u poslu, trazim u tekstu ali ne nadjoh nikakav uspeh poslovni.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA