Zvezda nove serije "Tajne vinove loze": Radim na njivi, posle računa od honorara ne ostane mnogo...

"Danas, kada sam uspeo u glumačkom poslu, rad na njivi dođe mi kao relaksacija ", rekao je Marko

  • 6
Marko Vasiljević Marko Vasiljević, Printskrin/RTS

Mladog glumca Marka Vasiljevića (29) publika trenutno gleda u popularnoj seriji "Tajna vinove loze". Iako uspešno gradi svoj glumački put, Marko je pre izvesnog vremena otkrio da se, pored osnovne profesije, aktivno bavi i poljoprivredom.

U seriji "Tajna vinove loze" Marko Vasiljević tumači lik Marka, sina Vere Smiljanić, koju igra Sloboda Mićalović. Pre ove uloge, ostvario je zapažene role u seriji "Ubice mog oca" i filmu "Zaspanka za vojnike", a kako je svojevremeno ispričao opušta ga rad na njivi.

- Moj otac je verovao da ćemo brat i ja biti bolji đaci i ljudi ukoliko nas preko leta povremeno pošalje da radimo za dnevnicu. Govorio je: "Eto, tako će vam izgledati život ukoliko ne budete zagrejali stolicu." Iako sam od tog posla imao lep džeparac, nije mi se dopadalo da mi to bude svakodnevnica. Danas, kada sam uspeo u glumačkom poslu, rad na njivi dođe mi kao relaksacija - rekao je Marko prošle godine za "Story" i dodao:

- Ono što me je zapravo navelo da se posvetim poljoprivredi jeste to što sam uvideo da mi nakon vraćenih dugova, plaćenih računa i kupovine osnovnih namirnica, od glumačkog honorara ne ostane mnogo. Rešenje sam pronašao u dodatnom poslu, a zahvaljujući tome, smatram da ću sutra moći da biram uloge.

On je tada za pomenuti list otkrio i kakav mu je emotivni status.

- U životu sam imao dve duge veze koje su odredile moj odnos prema ženama. Dugo nakon prekida poslednje, koja je trajala pet godina, nisam želeo da budem ni sa kim, a onda sam upoznao sadašnju devojku koja je nebrušeni dijamant. Iz Vrbasa je, studira u Veneciji i divna je osoba. Godinu dana smo tek zajedno i lepo se slažemo, ali ne mogu još uvek da tvrdim da je ona žena mog života - iskren je bio glumac, koji je takođe rodom iz Vrbasa, baš kao i njegova izabranica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MD

    27. januar 2021 | 15:54

    Sladak dečko!

  • Ana

    27. januar 2021 | 14:59

    Kad sam srela svog muza pre 23 godine, posle 5 minuta sam znala da je on covek mog zivota. Nisam pogresila. Pozdrav svima iz Beograda ❤️❤️❤️

  • Dragana

    27. januar 2021 | 15:11

    Marko svaka cast za glumu...Odlicna serija.. 🙋‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA