≫ 

Najmoćniji stajling JK ikada! Zagrmela u neviđenoj kombinaciji, gore zihernadle, a dole - pola nema

Kako vam izgleda Karleuša u ovoj kombinaciji?

  • 81

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) na snimanje emisjie "Zvzde Granda" došla je u kombinaciji koju bi se malo ko usudio da ponese, a zbog nikad provokativnijeg stajlinga mnogi će opet pomisliti da ovo, stvarno, samo ona može da ponese.

Karleuša je na sebi imala kombinezon sa jednom nogavicom, tako da je njena desna noga, ako i deo zadnjice bukvalno bio na "izvolte", dok gornji deo ima ogroman dekolte do pupka.

Crna kreacija ima duge rukave, a pertla se napred preko stomaka i grudi, tako da je pogled na Jelenu bio i više nego izazovan, a njeno bombastično telo došlo je do izražaja.

Na nogama imala je crne sandale sa visokom potpeticom, dok je na licu nosila ogromne naočare za sunce, a dugu kosu je isfenirala i pustila niz leđa.

Ovo je jedno od najprovokativnijih Jeleninih izdanja, a nema sumnje da će se i o ovom stajlingu, kao i svakom prethodnom, ali i svemu što ona uradi, i te kako pričati.

Kakao Jelena izgleda u ovoj kombinaciji, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pogledajte u videu na početku teksta i u galeriji u nastavku.

Video: JK ćerkama dala novac da Dušku kupe poklone za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ipak

    27. januar 2021 | 20:37

    Njena najveća tragedija je ta što je ubeđena da je vrh riba,odlična pevačica,svetska zvezda,modna ikona i uzorna majka! Realno -u glavi promaja,na telu salo i plastika,na fotkama samo fotošop i fileri, suma sumarum u realnosti- strava i užas.

  • Basel

    27. januar 2021 | 17:53

    Ovo samo na balkanu može da prodje. Izašla puna celulita polugola iz prljavog auta i uslikala se u podrumu pored smeća.🙏👎👎👎👎👎👎

  • ime

    27. januar 2021 | 18:18

    Koliko jeftino izgleda, ove grozne sinteticke stvari sto nosi na nivou bugarske porno glumice. Nekada je vazila za osobu od stila. Ovo je uzas poslednjih par godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA