≫ 

Neverovatna transformacija zvezde 90-ih: Anica nakon 6 meseci borbe smršala čak 62 kilograma

"Zbog sinovljevih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim"

  • 4
Anica Milenkovic Foto: Instagram/anica_milenkovic_official

Pevačicu Anicu Milenković pamtimo još od devedesetih godinakada je otpevala hit "Lančić", savršenog glasa i linije koju je napokon posle duge borbe sa viškom kilograma uspela da vrati.

Naime, pevačica je na vrhuncu karijele odlučila da se preseli u Ameriku i dogurala do 115 kilograma.

- U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rošen bez sluha i ugradili su mu implant kada je iamo godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim - rekla je Anica za "informer".

Kda se Filip oporavio i počeo da čuje i govori, pevačica se posvetila sebi. Za pola godine je uspela da promeni život i vrati liniju po kojoj je pamtimo.

- Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Addemi. Rekla sam sebi: "Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom". Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život, Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma u udem ja tom cilju - objasnila je Milenkovićeva.

Podsetimo, pevačica je prošlog leta izazvala pravu pometnju u javnosti kada je priznala da je nije sramota nijednog posla, te da čuva babe i dede, a radila bi bilo šta pogotovo tokom pandemije jer muzičari nemaju kako da zarade za osnovne potrebe.

- Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu - rekla je tada Anica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toyi

    27. januar 2021 | 16:54

    Svaka i komplimenti cast na cvrstoj volji!

  • DARKO 100%

    27. januar 2021 | 16:24

    Svaka cast ,upornost,istrajnost i samodisciplina su put ka cilju i uspehu ,ona je imala svoj cilj i na rom putu do cilja je istrajala ,svaka cast opet na tome

  • Svasta

    27. januar 2021 | 16:47

    A višak kože visibility: hidden.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA