≫ 

Rasti ukinut pritvor! Reper nakon skoro 4 meseca izlazi na slobodu

Pritvor im je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu

  • 26
Stefan Đurić Rasta Foto: Milena Đorđević

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor reperu Stefanu Ðuriću Rasti i L.B. koji se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu.

Oni će u toku popodneva biti pušteni iz Okružnog zatvora u Beogradu gde su u pritvoru proveli skoro četiri meseca zatvora od hapšenja u oktobru prošle godine.

Pritvor im je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, rekla je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

Podsetimo, Rasta je priveden u centru Beograda sa navodno nekoliko paketića marihuane i skanka, a prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla, kako se navodi, još nedozvoljenih supstanci.

Rastin advokat tvrdio je da je reper opojne droge imao za sopstvenu upotrebu, a ne za prodaju.

Rasta je već skoro četiri meseca u pritvoru, a prema poslednjoj odluci Apelacinog suda pritvor je trebalo da traje do danas, 27. januara, ali se sada čeka odluka Prvog Osnovnog tužilaštva, gde je predmet prebačen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    27. januar 2021 | 15:58

    Toliko o nasem sudstvu.Pustate ga da diluje i dalje deci drogu.Unapred su primili pare.Sad ne mogu da ih vrate.Sudijama i tuzilastvu te prljave pare od droge sto su uzeli od kraste ,nek posluze za lekove.

  • Radovan

    27. januar 2021 | 16:31

    Bravo! Ovo je velika pobeda krivosudja u Srbiji. Krivda je zadovoljena

  • Maki

    27. januar 2021 | 16:28

    Ovo je dokaz da je u ovoj zemlji sve otišlo tamo negde. Kako neko može pustiti dokazanog narkomana na slobodu, a da treba i dalje da se truju deca. Sram vas bilo bre. Kratko i jasno treba da vas je sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA