"Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dete, a on sa konobaricom! U kuhinji sam ga zatekla na gomili"

"Posle razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije hteo ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene", ispričala je Zorica

  • 9
Zorica Marković Zorica Marković, Foto: Nikola Tomić

Zorica Marković progovorila je o svom teškom detinjstvu i odrastanju, ali i teškim životnim trenucima.

Pevačica je otkrila da je njena majka razmišljala o abortusu kada je ostala trudna sa njom, ali i da ne zna svoj tačan datum rođenja.

- Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra bila je trudna. To je tada bila sramota! Razmišljali su o abortusu... Majka me je ipak rodila, u štali. Sedam dana nisu znali šta će sa mnom. Ne znam ni kada sam se rodila! U krštenici mi piše 9. jun, a mama mi je rekla da sam rođena 31. maja. Nasmejem se kada me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad - započela je Zorica.

- U mojoj porodici svi su imali neki zadatak. Moj je bio da čuvam 50 ovaca i 10 krava. U zapadnoj Srbiji žene su jake. Tako je i moja mama bila stub kuće, u kojoj je živelo 11 ljudi. Iako je bila niska i sitna, bila je jača od tri muškarca. Ona i otac su imali skladan brak. Bila sam neželjeno dete. Rođena sam u štali i sedam dana nisu znali šta će sa mnom. Zato ne znam kada sam se rodila, neki kažu 9. juna, a neki 31. maja - objasnila je pevačica za Hit Informer.

Zorica je ispričala i da je došla u veliki sukob sa svojim ocem kada se prvi put udala i otkrila da je čak išao u policiju i rekao "da će ih ubiti oboje".

- Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga volela, a varao me je sa konobaricama i koleginicama. Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dete, a on je*e sa strane! Više puta sam ga uhvatila u prevari. U kuhinji restorana gde smo pevali zatekla sam ga na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su leteli na sve strane. Podnela sam zahtev za razvod i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života - rekla je Zorica.

Nakon pet godina braka, Zorica se razvela i vratila svojoj porodici, a ali tamo nije bila dobrodošla. Pevačica je ispričala da se njen otac osećao osramoćeno, te je uperio pušku u nju.

- Posle razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije hteo ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene! Brat Milan me je odbranio. Stao je ispred tate i rekao mu: "Pucaj na mene, nju nemoj da diraš." Možda bi i pucao da brat nije stao u moju zaštitu. Osramotila sam ga jer sam prva žena u familiji koja se razvela. Majka i braća su me razumeli, ali otac nije. Bio je strog. Donekle sam ga razumela jer je bio u pravu za mnoge stvari. Nekoliko godina kasnije, svi smo se šalili na račun te situacije - zaključila je Markovićeva.

Video: Zorica Marković nam je otkrila zašto se ona i Vesna Zmijanac više ne druže, a bile su tako dobre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    27. januar 2021 | 18:18

    ZORICA JE ULTRA JAKA OSOBA!SVE OSTALO PO STRANI.

  • Zorice

    27. januar 2021 | 16:52

    Ti si cudo od zene, moje misljenje da si trebala da budes musko nikad nisi bila neka bajna pjevacica duzna si i bogu i narodu uzasno se ponasas i mnogo psujes

  • DARKO 100%

    27. januar 2021 | 16:50

    Lutamo svijetom i tragamo za srecom i svako svoj trazi put. 🧚🧚🧚🧚🧚🧚 Kad nema para zivot je prica stara i svako svoj trazi put 🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚 Ja bih da platim da mogu da se vratim i castim drugove. 🧚🧚🧚🧚🧚 Ko brata nema taj nigdje nikog nema i svako svoj trazi put. 👱👱👱👱👱 Ko dusu nema za pjesmu sluha nema i svako svoj trazi put. 👱👱👱👱👱👱 Ko dom svoj nema taj nigdje niceg nema i svako svoj trazi put. Tamo gdje rodi se niko ne ostade i svako svoj trazi put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA