≫ 

Ceca podetinjila pored Bogdanove ćerkice: Uživale u zimskim čarolijama, pa pravile Sneška

Pevačica je iskoristila slobodno vreme od sastanaka i obaveza koje ima da s dečkom uživa u čarima koje pruža planina

  • 6
Ceca i Bogdan

Ceca i Bogdan / Printskrin: TV Pink

Pevačica Ceca Ražnatović ne krije od javnosti da sve više vremena provodi sa svojim novim dečkom Bogdanom Srejovićem, a sada uživa i u društvu njegove šestogodišnje ćerke Iskre.

Naime, Ceca je sa Kopaonika objavila stori na svom Instagram profilu iz jednog restorana na kojem pozira sa preslatkom devojčicom.

Na snimku se videlo kako ona i Bogdanova ćerka uživaju, a njih troje su nastavili da uživaju u zimskoj idili praveći Sneška Belića.

- Ceca retko voli da odlazi na Kopaonik i to je obično kad je tamo njena porodica te ode na nekoliko dana kako bi uživala s njima, ali sama gotovo nikada nije bila. Ovog puta iskoristila je slobodno vreme od sastanaka i obaveza koje ima da s dečkom uživa u čarima koje pruža planina. Kako je poznato da je Ceca tamo pre nekoliko godina kupila stan, oni upravo u njemu uživaju daleko od znatiželjnih pogleda. S njima je Bogdanova ćerkica Iskra, koja je oduševljena pevačicom i koju je zavolela na prvi pogled i druženje - ispričao je neimenovani izvor.

- Ceca provodi dosta vremena s Iskrom, a kako obe nisu ljubitelji skijanja, uživaju u šetnjama, poslasticama, ali pravljenju Sneška Belića. Iako to dugo nije radila jer su joj deca odavno prerasla takve igrarije na snegu, pevačica je s Iskrom napravila Sneška Belić izvor upućen u zimovanje ovog trija, i dodaje kroz osmeh:

- S ozbirom na to da je Ceca zbog hladnoće na sebi imala punu opremu i naočare, niko je nije prepoznao, ali teško da bi mogli i da zamisle da ona valja grudve i pravi Sneška među tolikim brojem turista. U pauzama od igranja, Bogdan i Ceca će se videti sa prijateljima, a pevačica će svog dečka upoznati i sa svojim bliskim prijateljima s kojima se godinama druži kada poseti ovu planinu - ispričao je izvor Blica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA