Ništa od raskida: Ovo je istina o odnosu Jelene i Slobe, pevač se oglasio i kratkim komentarom

Među njima je sve u redu, nema ništa od raskida - kaže izvor blizak pevaču

  • 24
Slobodan Sloba Radanović, rođendan Jelena Đuričanin i Sloba Radanović / Foto: ATA Images

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović i dalje su u vezi, iako su se pojavili pojedini navodi da su raskinuli, te da je dokaz za to činjenica da na njegovom profilu više nema nijedne zajedničke fotografije sa njom.

Ipak, oni koji prate Slobu svedočili su tome da pevač i nije imao naviku da na postovima objavljuje njihove zajedničke fotografije, osim nekoliko sa proslave njegovog rođendana, koje se i dalje tu nalaze.

- Sloba je objavljivao njihove momente na storiju, ali ne i kao postove koji mu stoje na profilu. Nije to činio zato što nešto nije u redu među njima, već zato što želi da akcenat bude na muzici, a ne na privatnom životu. Među njima je sve u redu, nema ništa od raskida - kaže izvor blizak pevaču.

- Navedeno je i da se više ne prate na Instagramu, što takođe nije istina, to može da vidi svako ko ode na njegov profil - dodaje izvor.

Ovim povodom pozvali smo i Slobu, koji je kratko rekao:

- Ma, kakvi! Izmišljotina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XY

    28. januar 2021 | 11:18

    Kako sad mi svi glupi ti pametan???Par dana ste niste pratili na instagramu!!!Treba vam medijska pažnja pa tako pravite priču da se ne zaboravite!!!

  • Miloš

    28. januar 2021 | 16:01

    Sad ide jedan paparazzo lov da se vidi da je sve u redu i da ljubav cveta. I obavezno će da svrate i u crkvu da vidi narod da su veliki vernici. :) Inače ovo im je 10 put da se otpraćuju/zapraćuju, manite se ovakvih vesti nije nikakva novina.

  • Laza

    28. januar 2021 | 11:21

    Hvala Bogu a već sam bio spreman da sečem vene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA