≫ 

Tinska šokirala izjavama o slučaju koji potresa Srbiju: "Ako se vratiš 7 puta, to je bolestan odnos"

"Pa, moja deca su otišla kod Mike Aleksića i vratila se posle drugog časa! Rekla: "Mama, on nas vređa, nećemo da idemo kod njega". Imala su 9 i 10 godina"

  • 19
Jelena Tinska, Milena Radulović Foto: ATA Images, TV Prva

Glumica i balerina Jelena Tinska uključila se u jutarnji program Prve televizije i ponovo komentarisala slučaj Miroslava Mike Aleksića.

Tinska se na početku osvrnula na osudu javnosti zbog toga što je nedavno izjavila da njoj ne bi moglo da se desi da bude silovana toliko puta i da ćuti.

- Kad si već spomenuo Miku Aleksića... Ja sam kamenovana pre neki dan zato što sam rekla da meni ne bi moglo da se desi da me neko siluje sedam puta, da ja imam 17 godina i da ja ćutim, jer silovanje znači nešto na silu, to je cepanje, to su modrice, to je vrištanje... To je na silu! A, ako ti to doživiš, pa se vratiš sedam puta, onda je to jedan bolestan odnos, onda je to nešto drugo! Plaši se, čega se plaši?! Zašto ne ode da kaže svojoj mami, ako je bliska sa svojom mamom? - izjavila je Tinska osvrnuvši se na optužbe glumice Milene Radulović i nastavila.

- Pa, moja deca su otišla kod Mike Aleksića i vratila se posle drugog časa i rekla: "Mama, on nas vređa i ne poštuje, mi nećemo da idemo kod njega". Imala su 9 i 10 godina. To je poenta - rekla je Jelena.

Osvrnula se i na svedočenje devojaka koje su optužile Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, konkretno na 20-godišnju studentkinju glume koja je prijavila policiji nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića, koja je u svom svedočenju iznela tvrdnje da se silovanje ponavljalo skoro svakog utorka tokom sedam meseci.

- Ja pozdravljam sve devojke koje su izašle hrabro i rekle "Da, mene je neko silovao". Ja se samo pitam zašto je ona druga devojka rekla "Mene je silovao sedam meseci svakog utorka i ja sam onda povraćala". Pa što nisi išla petkom na glumu?! - prokomentarisala je Tinska.

Podsetimo, Jelena je javno iznela imena profesora koji su je zlostavljali, navodeći da nikada ne bi ćutala da su mediji tada postojali kao danas. Rekla je i da je dala otkaz iz pozorišta kada je Miroslav Mika Aleksić došao na čelo. O njemu je govorila kao o strogom čoveku, koji je celo pozorište vodio kao vojsku.

- Čula sam da je FDU dao izjavu kako kod njih nikada nije bilo tako nešto. Da, bilo je! Moj profesor dikcije Branivoj Đorđević, on je nagurao katedru na vrata i skoro me silovao - započela je Jelena Tinska za Kurir, pa nastavila:

- Pipkao me je, krenuo da me svlači i ja sam ga šutnula i pobegla. Kod mog profesora glume Minje Dedića, koji je mi je rekao "dođi ti kod mene kući da razgovaramo" i onda me je napastvovao. Ja sam otišla kod dekana i on je rekao da će da ih ukori. I na tome se završilo. Tada niste postojali vi, da su postojali ovakvi mediji, ja sigurno ne bih ćutala.

Video: Advokat Milene Radulović nakon saslušanja: Podnela je ovo teško

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    28. januar 2021 | 14:02

    Tačno tako ,on je svaki put siluje a on se svaki put vraća...Ovde je neko lud-sve mi se čini ja nisam ...

  • Krusko Medo

    28. januar 2021 | 15:45

    Gospodjice Tinska svaka vam je na mestu,ziva i zdrava nam bila

  • Ssss

    28. januar 2021 | 15:23

    Zena je u pravu. Da tebe neko 7 puta primora na nesto, a da ti dobrovoljno dolazis, to nije bas normalno. Zamisli da odes u prodavnicu i opsuje te prodavacica, pa ti neces vise ici u tu prodavnicu valjda, osim ako ne uzivas u omalovazavanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA