Milica Todorović se oglasila nakon priče da je u vezi sa Markom Jarićem, spomenula i Adrijanu Limu

Todorovićeva je rekla da Lima ima "dobar muzički ukus"

  • 4
Milica Todorović, Marko Jarić Foto: Nikola Tomić, MN Press

Mediji su prethodnih dana brujali o tome kako je nekadašnji košarkaš Marko Jarić ostavio manekenku Boni Mjuler, a navodno sve to jer je zamenio drugom, pevačicom Milicom Todorović.

Naime, lepa manekenka i bivši sportista bili su u emotivnoj vezi tri i po godine, a kako se još ranije pisalo, planirali su i brak.

Međutim, sve to je navodno "pokvarila" Milica Todorović, ali pevačica kaže da ne zna kako su se te informacije pojavile u javnosti i ističe da Jarića čak i ne zna.

- Ja čoveka zaista ne poznajem. Nikada se nismo sreli. Ne znam odakle te nebuloze - započela je pevačica.

- Ne znam odakle im to da smo Marko Jarić i moja malenkost zajedno? Mada dobro, navikla sam već. Mene ništa ne iznenađuje jer sam toliko godina već na estradi. Kažem samo "OK" i iskuliram - izjavila je ona.

Zanimljivo je to da je tokom kićenja novogodišnje jelke, bivša Markova supruga, Adrijana Lima, slušala upravo Miličinu pesmu "Ti moje zlato".

- Moj komentar na to je da Adrijana Lima ima dobar muzički ukus - zaključila je Todorovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 55

    28. januar 2021 | 14:10

    😂😂😂😂😂

  • boris1961

    28. januar 2021 | 18:46

    Markova ljubav sa Bonnie Mueller zavrsila se pre oko 7 meseci i ona je oko 2-3 meseca u vezi sa poznatim didzejom Cedric Gervais.Inace sto se tice price da je Lima pre i za vreme Bozica slusala pesme Lepe Brene i Milice Todorovic (sto je ona objavila u njene ig price),moze da se tumaci i da Marko slusa te pesme jer zadnjih nekoliko meseci on puno vremena provodi u renoviranom domu Adriane Lime sa njihovom decom,a ne bi me iznenadilo i da su se oni opet emotivno zblizili.......

  • Ivangm👁

    28. januar 2021 | 16:12

    Hahhahahah vic DANA!!!!!!😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA