Mirka Vasiljević bi snimila intimne scene: Kad bi mogla da bira, to bi učinila sa ovim muškarcem

U ovakvom prizoru do sada nismo imali prilike da je vidimo na filmskom platnu ni u pozorištu, ali je glumica priznala da je spremna i na to

  • 2
Anđela Miladinović, Filip Stojković, svadba, venčanje Mirka i Vujadin / Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je i sa kim snimala intimne scene na filmu, ali i da li ona i njen izabranik Vujadin Savić planiraju četvrto dete.

Naime, iako je do sada nismo videli u scenama koje sadrže elemente intimog čina, Mirka je otkrila da bi u toj situaciji volela da se nađe muškarac kojeg najviše voli.

- Sa onim koga mi reditelj dodeli. A ako ja već mogu da biram, onda bih volela da to bude sa Vujadinom - odgovorila je Mirka.

- Za sada ne! Vujadin i ja smo želeli veliku porodicu i hvala Bogu imamo je, možda u nekoj dalekoj budućnosti. Nikada se ne zna, ali mislim da nas ima dovoljno - poručila je glumica koja ističe da jako malo spava.

- Imam troje dece, preuzela sam sve obaveze oko njih i kuće. Sada sam se vratila i poslu, pa jako malo spavam - zaključuje Vasiljevićeva za "Star".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA