≫ 

Priča se da Severina i Igor već godinu dana ne žive zajedno, a sad ga zove za svedoka na sudu

Pevačica i njen suprug se navodno nisu videli od aprila 2020. godine, piše 24sata.hr

  • 3
Igor Kojić, Severina Severina i Igor / Foto: Instagram/severina

Severinu Kojić (48) na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu tužila je učiteljica zbog navodnog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete, odnosno oko 9.200 evra.

Na ročištu održanom u četvrtak u Vukovarskoj ulici predlagali su se i svedoci, a između ostalog, Severinina advokatica Jasminka Biloš kao svedoka je predložila i supruga pevačice Igora Kojića, koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi na Kozjaku iako je poslednjih meseci navodno u Srbiji, piše 24sata.hr.

Kako tvrde komšije, Severina nije bila u Beogradu od aprila 2020. godine, kao ni Igor u Zagrebu, a kako su mediji pisali još prošlog proleća, njihov odnos je zahladneo nakon što je Seve prošle godine mesec dana provela kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi.

Kako prenosi pomenuti portal, pevačicin automobil u četvrtak je bio ispred njenog stana na zagrebačkom Kozjaku, a roletne, po običaju, spuštene.

Seve i Igor i dalje su zvanično u braku, što je sud navodno i potvrdio.

I dalje se prate na društvenim mrežama, ali se više ne lajkuju, a pevačica mu je poslednju objavu posvetila prošlog leta za njegov rođendan.

Seve je leto provela na imanju Tomislava Voštinića nedaleko od Zagreba i nazdravljala sa društvom, a sa njim je bila i na krstarenju.

Tad ga je, kako pomenuti portal saznaje, predstavljala kao telohranitelja, a nakon što se počelo pričati da su u vezi, pevačica je to oštro demantovala te navode i izjavila da su samo prijatelji.

Severina, može se reći, ne želi previše da se zamara brojnim sudskim ročištima, te tako nadruštvenim mrežama zadnjih dana objavljuje izazovne fotografije u kupaćim kostimima prisjećajući se leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    28. januar 2021 | 18:35

    Bila na krstarenju??? Jel to neki novi film u najavi?

  • DARKO 100%

    28. januar 2021 | 17:39

    Secam se tog slucaja,Severina nije bila u pravu sa svojim ponasanjem i posrupkom ,ali izgleda da svi poznati imaju jedan problem napucanosti da je njima sve dozvoljeno,

  • Rv

    28. januar 2021 | 20:57

    U koica se celo sija ko mesecina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA