≫ 

Jagodinka Simonović svima je ukrala srce, a povukla se posle "Varljivog leta": Sada ovako izgleda

"Povratak je uvek lakši nego kada odlaziš u nepoznato"

  • 6
Jagodinka Simonović, Varljivo leto 68 Printskrin: Youtube

Glumicu Draganu Varagić pamtimo po ulozi Jagodinke Simonović u filmu "Varljivo leto", a poslednjih godina se nije eksponirala u javnosti, s obzirom na to da živi i radi u Kanadi.

Ona je sada gostovala u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji, gde je govorila o svom životu u Kanadi, novim projektima, kao i ispovesti glumica o navodnom seksualnom zlostavljanju od strane Miroslava Mike Aleksića.

- Nije me bilo ovde 20 godina, i nekako sam bila šokirana kada sam čula za to. Moja reakcija je bila pustite me da odrastem, pustite me da postanem profesor. Povremeno radim u Kanadi. Povratak je uvek lakši nego kada odlaziš u nepoznato - rekla je glumica.

Dragana se potom osvrnula na ispovesti svojih mlađih koleginica Milene Radulović i Ive Ilinčić i glumicama je pružila podršku.

- Kada razgovaramo o mojim mlađim koleginicama Mileni i Ivi, govorim sa mnogo poštovanja i divljenja prema tome što su uradile i njihovoj potrebi da zaštite mnoge druge devojke. To je herojski, meni je to vrlo potresno. Imaju moju podršku. U Kanadi su stvari uređene drugačije. Sva pravila su u pravilima Unije i vrlo su jasna. U principu su svi odnosi jako pojašnjeni - zaključila je.

Kako sada izgleda čuvena Jagodinka Simonović pogledajte u galeriji u natavku teksta:

Video: Zgodna baka: Lesli ima 62 godine i izvajano telo upola mlađe osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA