≫ 

Sinovi Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera već govore čak 4 jezika

- Bastijan i ja između sebe uglavnom komuniciramo na engleskom, iako njegov srpski postaje dosta dobar - objasnila je bivša teniserka

  • 12
Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović / Foto: Twitter/@AnaIvanovic

Ana Ivanović (33) sinove Luku i Leona odgaja bez televizora, telefona i drugih elektronskih uređaja, što je naišlo na podeljene reakcije javnosti.

- Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih dosta da čitaju, da rade. Nije lako uvek organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome - rekla je Ana za "Sportlight".

Međutim, Anini i sinovi Bastijana Švajnštajgera (36) već govore čak 3 jezika.

- Uglavnom sa decom pričam srpski, a Bastijan nemački. Kada smo zajedno, govorimo engleskim. Fascinantno mi je koliko deca sve mogu da pokupe. Kada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore nemački, kad se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak i malo španskog pa su me baš zadivili - ispričala je Ana za Story.

- Bastijan i ja između sebe uglavnom komuniciramo na engleskom, iako njegov srpski postaje dosta dobar - objasnila je.

Istakla je i da je njen muž sve bolji i u tenisu.

- Bastijan napreduje u tenisu, iako bi želeo da me pobedi, ali to je nemoguće. Nekad mu prepustim pokoji gem, zavisi od toga da li je bio dobar prema meni. U kući je daljinski njegov i on najviše gleda fudbal. Za to vreme, ja čitam nakon što uspavam decu. Tokom dana smo oboje dosta aktivni sa njima pa uveče volim da se odmorim uz knjigu, a on uz fudbal - zaključila je bivša teniserka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    5. februar 2021 | 13:01

    Bravo! Pametno!

  • Radmila

    5. februar 2021 | 20:14

    Draga Ana, Imam prijateljici koja je psiholog i čija su deca sa ocem govorila mađarski, sa njom slovački a sa nama srpski. Samo tako, podrška od 💖. Ko ne razume oprošteno mu je...

  • Biljana

    5. februar 2021 | 22:55

    Lepa porodica.Divno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA