≫ 

Toni Cetinski digao kredit da bi mogao da finansira nastup na Dori

Cetinski se zadužio zbog nastupa

  • 1
Toni Cetinski

Toni Cetinski / Foto: ATA images

Toni Cetinski (51) nastupiće u duetu sa Kikijem Rahimovskim na ovogodišnjoj Dori, koja će se održati u subotu u Opatiji.

Oni će pesmom "Zapjevaj, sloboda je!" pokušati osvojiti titulu hrvatskog predstavnika na Eurosongu 2021. u Roterdamu.

Cetinski je o pripremama govorio za IN Magazin, otkrivši značenje pesme o kojoj se priča.

- Pevaćemo o slobodi! Ali, ne samo kao jedan tip slobode. Svi tipovi slobode! Sloboda je, hteli-ne hteli, glavna tema ovih vremena - rekao je Toni.

Kaže, morao je da podigne kredit, da bi mogao da isfinansira sve što će se događati na sceni.

Znači, da je normalno doba, da nije korone i svega ovog što nam se desilo, ne znam bih li se toliko potrudio i uložio finansijskih sredstava. Uzeo sam kredit! Uzeo sam kredit da mogu to sve finansirati. Angažovan je nastup, angažovana je tematika, na kraju krajeva pesma nije spora, dobra je, ima dosta ritma, dosta je energična - rekao je.

Tom prilikom pevač se osvrnuo i na brojne kritike i prozivke za antivakserstvo zbog iznošenja ličnih stavova u javnost.

- Išlo mi je na živce i to me je ponukalo da budem još žešći u svom delovanju. Imaš u jednom trenutku osećaj da si pogrešno shvaćen. Zašto ja ne bih rekao nešto što mislim? Ne razumem. Moj prvi live na Fejsbuku bio je sporadičan, u njemu sam propitivao. Sloboda propitivanja bila je ugrožena. Sloboda odabira možda je najbitnija sloboda u ovom vremenu. Sad će pametni reći: 'Možeš ti imati slobodu odabira, ali ne smeš ugrožavati bližnjeg, nekog oko sebe!' Naravno da ne, nisam to ni rekao. Neke su se stvari događale u tom momentu, u tom mom prvom javljanju uživo, i vidiš da je tendenciozno izokrenuto, što te još više motiviše, jer vidiš da si negde ubo nešto, a nisi ni hteo - zaključio je.

*Telegraf.rs(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    9. februar 2021 | 12:21

    Neka je to napravio idol Tony bice sjajni na pozornici sa kolegom Kristijananom Rahimovskim Sretno na Dori vi ste moji pobjednici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA