≫ 

Peva Dragi Domić, na koronu ne misli dok mu je puna šaka para! Nova žurka usred pandemije

Jedan od gostiju na Fejsbuku je uživo prenosio atmosferu sa žurke

  • 18
Dragi Domić Dragi Domić / Foto: Marko Jovanović

Pevač Dragi Domić pevao je prošle nedelje na jednom privatnom slavlju, a na osnovu snimaka i fotografija jasno je da nisu ispoštovane epidemiološke mere.

Navodno je u pitanju bio dečiji rođendan koji je, navodno, organizovan u jednoj igraonici, dok je proslavu uživo na svom Fejsbuk profilu prenosio jedan od gostiju.

Na osnovu snimaka iz prenosa uživo jasno se vidi da niko od prisutnih gostiju, pa ni muzičara nije poštovao propisane mere.

Sudeći po objavi na rođendanskoj proslvi bilo je oko 30 ljudi koji su sedeli za stolom jedan do drugog, a niko od njih nije nosio zaštitnu masku i nije poštovao socijalnu distancu.

Dragi je pevao, obilazio goste i sa njima nazdravljao od stola do stola i slikao sa prisutnima. Pevač se opustio uz piće, pa je u jednoj ruci držao čašu, a u drugoj ruci imao je mikrofon i veliku količinu novca, koju je dobio kao bakšiš.

Kako je izgledala žurka na kojoj je pevao Dragi Domić, usred pandemije korone, bez poštovanja ikakvih epidemioloških mera, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Žurka na brodu usred bela dana dok je Beograd kao tempirana bomba zbog korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    9. februar 2021 | 14:22

    Zatvor, zar je moguće ovako nešto!?

  • Dex

    9. februar 2021 | 15:30

    Pa ne rade svi u drzavnim ustanovama pa imaju ludacke plate.Mora se od necega ziveti,racuni stizu,nisam cuo da ste ukinuli porez.

  • Sms

    9. februar 2021 | 14:38

    Bravo Dragi tako treba virus ne izlazi iz glasnih žica i ostalih istrumenata!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA