≫ 

Srđan Predojević opet na Pinku: Posle 16 godina menja format, ima i prelepu partnerku

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić

  • 5
Srđan Predojević Srđan Predojević / Foto: Jelena Simonović

Kako smo pre nekoliko meseci i objavili, Srđan Predojević dogovorio je saradnju sa televizijom Pink, što je sada iz ove kuće i zvanično potvrđeno. Iako je trebalo da startuje 1. januara, početak rada se malo odložio.

Predojević se nakon tri godine vratio na Pink, a iako je 16 godina vodio jutarnje programe, u čemu je bio veoma uspešan, Srđan će se ovog puta oprobati u nešto drugačijem formatu - iako i dalje ostaje deo informativne redakcije.

Naime, kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednk TV Pink Željko Mitrović najavio na samom kraju 2020. godine, uskoro će početi sa radim novi Pinkov informatvni kanal, "Vesti", a osim što je Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam - njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković.

Dakle, uskoro na kanalu "Vesti" Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu, ali i sa novom partnerkom pred kamerama.

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa. Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu "Vesti".

Željko Mitrović je u 2019. godini kao jedan od najvažnijih stubova postavio informativni program, te Srđan i Dušica predstavljaju značajno pojačanje u informativnom timu najgledanije komercijalne televizije u regionu. Kanal "Vesti", koji će njih dvoje uređivati i na kom će imati svoje autorske emisije, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    11. februar 2021 | 14:52

    Ja pomislih zameniće Živorada Žiku Nikolića....!

  • Sibin

    11. februar 2021 | 16:37

    Prava televizija za kompleksasa i loseg voditelja!!!

  • Komsinica Cica

    11. februar 2021 | 19:12

    Najvise se radujem sto cemo ponovo gledati Dusicu Spasic.. Jedna od prirodnijih, skromnijih tv lica. A pritom je i draga i mila, prijatna i za oko i za uvo za razliku od ponekih, pravo je osvezenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA