Slavite život, veselite se i uživajte kada god možete: Karići proslavili rođendan sina Nebojše

Zbog situacije kakva je trenutno u čitavom svetu, Karići su Nebojšin rođendan proslavili u užem krugu i napravili malu proslavu

  • 0
Bogoljub i Milanka Karić Foto: Printscreen/Facebook/bogoljubjkaric

Bogoljub Karić često u svojim izjavama ističe koliko je ponosan na svoju porodicu, i kakav odnos gaji sa svojom decom i unucima.

On je u svojoj poslednjoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj je inače veoma aktivan, zahvalio na svim čestitkama koje su njegovi pratioci uputili njemu i njegovom sinu Nebojši povodom rođendana.

Zbog situacije kakva je trenutno u čitavom svetu, Karići su Nebojšin rođendan proslavili u užem krugu i napravili malu proslavu, a video zapis sa iste Bogoljub je podelio na svom Fejsbuk profilu.

- Dragi moji prijatelji, moja Milanka i ja želimo da vam iskažemo poštovanje i zahvalnost na divnim čestitkama koje ste nama i našem Nebojši uputili. Zato želimo da sa vama podelimo ovaj video zapis sa male proslave koju smo organizovali za našeg sina - počeo je Karić.

- Ne možemo uvek da budemo zajedno, ali ovakve trenutke koristimo da se okupimo zajedno sa prijateljima i provedemo vreme, kojeg nažalost nikada nema dovoljno, ali se trudimo da ga ovakve datume stvorimo - napisao je Karić i iskazao poštovanje i zahvalnost za sve čestitke koje su stigle povodom rođendana njegovog sina.

- Slavite život, veselite se, radujte se i uživajte kada god možete. Neka vam Bog podari uvek nove prilike za radovanje, sreću i uživanje sa dragim ljudima. Neka vas deca vole i poštuju onoliko koliko i vi njima pružate ljubavi i pažnje, tada svi možemo da budemo zadovoljni - poručio je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA