"Poslednji put jedem prasence": Voditeljka ima 100 kilograma i kreće na dijetu da se "prepolovi"

Nataša se uskoro vraća na "fabrička podešavanja"

  • 3
Nataša Aksentijević Printscreen/Instagram/natasaaksentijevic

Voditeljka Nataša Aksentijević ima 100 kilograma, a kako je odlučna da smrša i da ode na dijetu, oprostila se od hrane koje voli.

Naime, Nataša je na svom Fejsbuk profilu objavila fotogrfaiju na kojoj pozira dok jede, a svoje prijatelje je obavestila da nakon odlaganja, uskoro počinje sa dijetom.

- Ćao lepi moji. Evo polako privodim kraju. Znam da je bio dug ovaj početak. Odužilo se to moje "počinjanje" sa dijetom. Ustvari sa celim tim procesom vraćanja na "fabrička podešavanja" - napisala je Nataša.

- Puno vas volim, sa nestrpljenjem očekujem da krenom. Javljam vam kad "padne prva klapa". Nadam se da ćete mi biti podrška. P.S. Ovo još da smažem prasence dok ne počnem - dodala je voditeljka.

Podsetimo, Nataša je nedavno objavila svoju fotografiju u donjem vešu za koju joj je, smatraju mnogi, trebala velika doza hrabrosti, i na taj način je otkrila da uskoro planira da počne sa dijetom.

- Ćao, ovo sam ja, Nata, žena od preko 100kg. Razgaćila sam se, jer domaćini su mi ovde takvi. Nemate pojma koliko velika "kohones" moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem koji imam ja, lažu ako izgovore: "Meni ne smeta" - napisala je voditeljka.

Znate vi dobro da mene za štošta "bole brige", i nisam neko kome je bitno ko kakvo telo ima. Ali ako ćemo najiskrenije, bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše - dodala je Nataša.

Video: Glumica otkriva detalje o srpskim Mućkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA