≫ 

Iako se Kim razvodi spremna je za Dan zaljubljenih: Sa Kajli i Kendal pozirala u "vatrenom" vešu

Sestre nikoga nisu ostavile ravnodušnim

  • 3
Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendal Džener, Kim Kardašijan, Kajli Džener Foto: Profimedia/INFphoto.com/INSTAR Images

Slavne sestre Kim Kardašijan, Kajli i Kandal Džener, pozirale su u crvenom donjem vešu, tako da su provokativnim prizorom obradovale i mnoge slobodne muškarce, neposredno pred Dan zaljubljenih.

U pitanju je kampanja za Kardašijankin modni brend donjeg veša "Skims", a nema sumnje da su upravo njene slavne sestre pun pogodak u izboru osoba koje će ga predstavljati.

Sve tri su pozirale u crvenom vešu, samo su modli različti, a čini se da je onaj koji na sebi ima Kendal najprovokativniji, a ona, kao manekenka, ga je iznela bez greške - tako da svako poželi da ga poseduje.

Kim, Kjali i Kendal menjale su poze, uglove za fotografisanje, a zbog vrelog prizora podgrejale su temperaturu do usijanja. Na objavi imaju više od 5 miliona lajkova, a komplimenti se samo nižu.

"Da li ste i vi u paketu sa vešom za Dan zaljubljenih?", "Sve gori kako izgledate", "Prave bombe", "Devojke, ostavljate bez daha, ali Kendal neverovatno dobro izgleda", neki su od komentara ispod objave.

Kako slavne setre izgledaju u vatrenom donjem vešu pogledajte u galeriji (od 2. fotografije) u nastavku teksta:

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. februar 2021 | 17:10

    To su moje prijateljice ,kad se sretnemo izljubimo se i izgrlimo najlepse sto moze

  • Johan

    13. februar 2021 | 18:02

    Kome su ove supkare zanimljive koga one zanimaju same se sebe stide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA