≫ 

Ana i Bastijan emotivnim objavama za Dan zaljubljenih raznežili sve: "Oni vraćaju veru u ljubav"

Njih dvoje su jedno drugom čestitali dan ljubavi

  • 13
Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger Foto: Instagram/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger su romantičnim i emotivnim porukama za Dan zaljubljenih, koje su posvetili jedno drugom, raznežili sve.

Bračni par je na društvenoj mreži Instagram objavio zajedničke fotografije i prelepe ljubavne poruke. Ana je poručila da bi najviše na svetu volela da bude sa Bastijanom, bez obzira gde se nalazi, dok je njen suprug poručio da se raduje narednim zalascima sunca koja zajedno posmatraju.

- Nigde na ovom svetu ne bih volela više da budem - nego da budem sa tobom. Hvala ti što si moja ljubav svakog dana, mnogo te volim - napisala je Ana u opisu fotografije.

- Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi moja. Rdaujem se narednim zalascima sunca sa tobom - napisao je Bastijan o opisu fotografije.

Njihove romantične objave raznežile su sve, pa su im u komentarima pisali: "Kako ste divni", "Srećan Dan zaljubljenih najslađem paru na svetu", "Predivna ljubav", "Prelepi ste", "Predivne objave zaljubljenih ljudi", "Oni vraćaju veru u ljubav"...

Podsetimo, Ana i Bastijan u skladnom braku su od 2016. godine i imaju sinove, Luku i Leona. Njihove objave kojima su jedno drugom čestitali Dan zaljubljenih pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA