≫ 

Kaća Grujić: "Veza sa Markom me je održala i spasla depresije. Da nije toga, ne znam šta bih radila"

- Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo - rekla je pevačica

  • 3
Katarina Grujić, Marko Gobeljić Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Printskrin: Instagarm/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić uživa u vezi sa fudbalerom Marko Gobeljićem, a zajedničkim fotografijama neretko oduševi svoje fanove. Kaže da joj je ljubav pomogla da prebrodi težak period, budući da zbog pandemije korona virusa već gotovo godinu dana ne radi.

- Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo nevreme. Teško sam podnosila to što ne radim, što ne snimam, ne putujem, ali me je ljubav i veza sa Markom definitivno i održala i spasla depresije. Mislim da me ta ljubav održava i dalje, jer da nije toga, ja ne znam šta bih radila - rekla je Katarina za "Alo".

Ona se nedavno pohvalila poklonom koji je dobila od dečka, a u pitanju je bio buket sačinjen od plišanih medvedića, te navela da je uz Marka njoj svaki dan Dan zaljubljenih.

- Da, zato što je to zaista tako. U pitanju je bio sasvim običan dan, nije bila ni mesečnica ni godišnjica moje veze. Marko mi je kupio buket sa plišanim medvedićima i srculencima i oduševio me. Pre toga mi je za šest meseci zabavljanja takođe kupio ogroman buket ruža, koji je bio praktično moje visine. Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo - rekla je pevačica.

Nedavno su Kaća i Marko bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Dubaiju.

- Odmor nam je bio preko potreban i fantastično smo se proveli. Marko je imao pauzu, pa smo odlučili da odemo u Dubai. To je grad koji nikad ne spava. Tamo kao da korone nema, mada, pridržavali smo se svih propisanih mera i ponašali odgovorno - zaključila je Katarina.

Video: Kaća Grujić i Borjan zapevali čuvenu pesmu Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    15. februar 2021 | 09:54

    Auuuu, ova žena je težak frik. Momak, ne zadržavaj se predugo u kaznenom prostoru.

  • Др

    15. februar 2021 | 10:20

    Мислиш, не дуже од три секунде у рекету?

  • Kursumlija

    15. februar 2021 | 11:10

    Vidi se napreda nema sta.Tebi je 9k a njemu sut karta iz prvog tima🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA