Sonja poručila Halidu: "Neka zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i slobodno se vrati starom zanatu"

Dok Muslimović sprema žalbu na presudu kojom treba da plati Bašićevoj oko 600 evra, ni ona ne sedi skrštenih ruku i da najavljuje svoje dalje korake

  • 3
Halid Muslimović Halid Muslimović, Sonja Bašić, Foto: Telegraf, 9news.com.au, A Current Affair

Osnovni sud u Banjaluci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

I dok Muslimović sprema žalbu na presudu kojom treba da plati Bašićevoj oko 600 evra, ni ona ne sedi skrštenih ruku i da najavljuje svoje dalje korake.

- Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženamam u Banjaluci, isti Halid koji je osuđen pred Western unionom u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 evra. To je taj Halid! Sud i pravda se pobeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu - prodaji paprika na pijaci, jer sa ovom mrljom koju ima neće moći da peva ni u jednoj zemlji na svetu - rekla je Sonja za beogradske medije.

Podsetimo, osnovni sud u Banjaluci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je da je presuda doneta u korist Bašićeve.

- Halid je osuđen za dva krivična dela, nasilje i ugrožavanje sigurnosti, jedinstvenom kaznom od 1.200 maraka - rekao je Sonjin branilac za medije.

Muslimović je po izlasku iz suda, vidno nezadovoljan, poručio okupljenim novinarima da će uložiti žalbu na prvostepenu.

Bašićeva je u Australiji i nije mogla da dođe na izricanje presude, ali čim je čula da je Halid osuđen, oglasila se video porukom u kojoj je rekla da ova kazna treba da bude dobra škola za folk pevača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika armunika

    15. februar 2021 | 21:13

    Pa šta je baba očekivala, da dobije džabe? Znala da je čovek oženjen, htela avanturu platila i dobila. Nije valjda očekivala da ga je kupila što je nekoliko puta legao sa njom. Kolko para tolko i muzike.

  • Ivana

    16. februar 2021 | 02:01

    Baba odlepila

  • Sale

    16. februar 2021 | 11:30

    Ovu vec vidim u Zadrugu🤦‍♀️da isprica svoju ispovest 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA