≫ 

Pucano na Bubu Korelija i njegovog rođaka, dve osobe povređene! Građani snimili pucnjavu

Reper je navodno učestvovao u incidentu

  • 20
Buba koreli Printskrin: Youtube/Klix Portal, ATA Imgages

U ulici Džemala Bijedića u sarajevskom naselju Stup danas oko 16 i 30 sati došlo je do pucnjave u kojoj su povređene dve osobe, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Navodno je pucao na Omara, inače, rođaka Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli, koji je takođe bio s njim, piše Dnevni avaz. Tom prilikom, prema nepotvrđenim informacijama, ranjen je Omar.

- Na lice mesta izašli su policajci te su zatekli dve povređene osobe - dodali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Povređeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu,  a stepen povreda za sada nije poznat, prenosi Srpskainfo.

Takođe, jedna osoba navodno je zadržana na mestu događaja. Za sada nije poznato da li se radi o svedoku nemilog događaja ili akteru napada.

Video: Buba Koreli objavio snimak u kome tuče mladića koji je pokušao da ukrade torbu ženi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXXX

    15. februar 2021 | 22:01

    Ajmo sada svi Srbi da plaču za ovim srbomrzcem, jadan pošten fin momak, svi bre valjaju drogu, od svog pevanja nebi sigurno vozili automobile koji koštaju na stotine hiljada eura itd ista bagra kao i obaj Rasta narkoman

  • Johan

    15. februar 2021 | 22:04

    Ako su ga omašilu velika steta pljuvo je Srbe odkad je poceo da zarađuje pare po Srbiji

  • Ljuba

    15. februar 2021 | 22:10

    Meni je žao ove današnje omladine... Vi ovoga nazivate nekim pevačem? Šta je nekad bila muzika za vreme bivše Juge, od ovog danas mi se plače... A na ovog su sigurno pucali jer nije izbacio novu pesmu... Običan muljator s one strane zakona koji "zna" da repuje, pa je to iskoristio da zamaže oči narodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA