≫ 

Svi ih znaju kao Breskvicu i Vojaža, a evo kako su dobili nadimke: Mihajlova priča je posebna

Životne okolnosti uticale su na njihov odabir scenskog imena

  • 6
Voyage i Breskvica Voyage i Breskvica, Foto: Nikola Tomić

Popularni doskorašnji par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž otkrili su otkud im baš ti baš ta neobična umetnička imena.

Naime, njih dvoje su nedavno, pre raskida, ispričali zašto su se bas opredelili da uz svoje ime nose baš te nadimke.

- Moja najbolja drugarica mi je još u osnovnoj školi dala slučajno nadimak Breskvica i od tada je to ostalo. Svi su me tako zvali - rekla je Anđela.

Mihajlo je zatim objasnio da je jedan period njegovog života uticao na to da odabere ime Vojaž, po kojem je prepoznatljiv.

- Imao sam neku životnu priču koja me je naterala da sa porodicom odem u Francusku. Moj otac je bio telohranitelj Zorana Đinđića i nakon atentata na njega nije bilo sigurno u Srbiji za nas. Mi smo morali da odemo iz zemlje. Tako da, sam taj put u Francusku me je na neki način izgradio u čoveka kakav sam danas, izgradio mi tvrd karakter. I u to ime sam se nazvao Vojaž, kao "put", na francuskom - otkrio je Veruović u Šaranovoj radionici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    16. februar 2021 | 12:29

    Ko su ovi ljudi? Vidim naslove o njima svuda, a ne znam ko su?

  • mile

    16. februar 2021 | 13:51

    strasno

  • Nekoizfrancuske

    16. februar 2021 | 19:35

    Voyage znaci putovanje a put je route (rut se cita na srpskom). Mali je mogao da se druzi sa nasima preko ali ne, izabrao je kvazi mangupcice, arape, da se kune u nji pa posle se dodje u Srbiji pa se prodaju m... za bubrege. Smesno kao vecina nasih klinaca po francuskoj koji se druze sa aruljama cisto radi fazona. 🙄🙄🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA