Vuk Mob otkrio kako će se zvati njegova ćerka: Ovo ime ranije niste čuli, a značenje je predivno

Vuk i njegova verenica uskoro će dobiti ćerku

  • 13
Vuk Mob Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar uskoro će dobiti ćerku, a reper je otkrio koje ime će dobiti njihova naslednica.

Vuk je u emsiji rekao da će se njegova nasledica, po želji njegove verenice Olvere, koja broji sitno do porođaja, zvati Teona.

Teona je ženski oblik muškog imena Teodor, a izvedeno je od theos (Bog) + doron (dar) u značenju "božiji dar", a po narodnoj tradiciji davalo se detetu koga su roditelji dugo i željno očekivali.

Reper je rekao da je ispunio želju svojoj lepšoj polovini, ali da ukoliko u budućnosti budu imali sina, on bi voleo da odluči kako će se zvati.

Podsetimo, Vuk je prethodne noći, 15. februara, imao saobraćajnu nezgodu, a sa njim u kolima bila je trudna verenica. Kako nam je i tada rekla, udes je bio laksi, a on i Olivera su dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    17. februar 2021 | 01:21

    Ženski oblik muškog imena Teodor je Teodora, a ne Teona LOL

  • Kako rece?

    17. februar 2021 | 07:34

    On bi voleo da odluci...mis mob i ona njegov piskavi glasic.

  • Milos RS

    17. februar 2021 | 12:36

    Kad odem u park i cujem kako ljudi dozivaju svoju decu, sve mislim zovu kerove. Ja se nasih starih dobrih imena ne bi nikad odrekao, hvala bogu pa i supruga tako misli, pa dadosmo deci imena Petar i Milica, a za trece kad saznamo pol...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA