≫ 

Vuk Mob istetovirao lik Džeja Ramadanovskog uz 7 snažnih reči

- Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvek biti uz mene! Vreme sve briše, a ti ćeš živeti večno legendo! - napisao je Vuk Mob

  • 3
Vuk Mob Vuk Mob; Printskrin: Instagram/iamvukmob

Reper Vukadin Gojković (31), poznatiji kao Vuk Mob, ima novu tetovažu koju je posvetio pokojnom kolegi Džeju Ramadanovskom (1964-2020).

Naime, Vuk Mob na butini desne noge istetovirao je lik legendardnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji nas je napustio 6. decembra 2020. godine.

On je objavio tetovažu na kojoj se vidi Džejev lik, pa je napisao:

- Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvek biti uz mene! Vreme sve briše, a ti ćeš živeti večno legendo! - objavio je Vuk na društvenim mrežama.

Džeju je tetovažu nedavno posvetio i pevač Darko Lazić, koji je istetovirao stih njegove pesme "Sunce ljubavi", uz stihove još dve legende narodne muzike - Šabana Šaulića i Sinana Sakića.

Video: Vuk Mob na kraju nastupa ispred Skupštine zaprosio devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    22. februar 2021 | 10:44

    Brutalno antipatican lik!!!

  • Alex

    22. februar 2021 | 11:07

    Ponekad simpa al mislim da je momak tesko iskomplesiran .Nesiguran u sebe u svet oko njega .Nije Vuk kriv dosta danasnje dece je takvo.A o muzici pevanju samo cu reci ziveo tjun.Bez toga mogao bi kokoskama da peva dok im hranu sipa.

  • Nenad51

    22. februar 2021 | 13:22

    lik je za terapiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA