Lazić smršao 88 kg, a sad kaže da mu se i stopalo smanjilo: Sve patike koje sam nosio, ne mogu više

"Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno"

  • 6
Darko Lazić Darko Lazić, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj.

- Da li znaš da su mi trebale braon patike? Vidi ovako, nosio sam 43, a kako sam smršao smanjila mi se i noga. Sve patike koje sam nosio ranije ne mogu više. Stopalo je bilo široko, pa sam morao da uzimam veće cipele. Imao sam 162 kilograma - rekao je Darko i dodao:

- Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa - rekao je Darko u emisiji "Amidži šou".

Podsećamo, Darko Lazić bio je u dugovima, što je i sam rekao, a navodno se radilo o milionskom iznosu, ali je Lazić rešio da progovori o ovoj temi i stavi tačku na nagađanja.

Dva i po miliona, ljudi, pa taman posla. Ne znam gde bih tolike pare mogao da potrošim, nešto bih bar napravio. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem... - rekao je Lazić.

Video: Darko Lazić opet divlja za volanom: Snimao kako vozi 160 kilometara na čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    23. februar 2021 | 13:11

    Treba da ides na zatvorsku ishranu.

  • Opet naopako

    23. februar 2021 | 10:51

    Ako hoces da se udebljas, krenes u teretanu, cepas povrce i meso, platis nutricionistu za plan prehrane, a ne kroz slatkise da se debljas.

  • Boki

    23. februar 2021 | 16:46

    Ti druže u sve veći i veći minus upadaš... Jedino su ti čarape odgovarajuće. Danas jesi, sutra nisi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA