≫ 

Za nju samo najbolje: Sva putovanja Karleušine naslednice u poslednjih godinu dana

Pored Jelene i Duška njihove naslednice do sada su proputovale veći deo sveta

  • 5
Atina Tosic Foto: Instagram/atiinatosic

Atina Tošić, ćerka pop zvezde Jelene Karleuše (42) i fudbalera Duška Tošića (36) uživala je na sa roditeljima na egzotičnim destinacijama u poslednjih godinu dana, ali je i bez njih bila na zimovanju, a kadrovima sa putovanja oduševila je svoje pratioce.

Naime, Atina je u julu 2020. bila na odmoru u Turskoj, sa sestrom Nikom i majkom, one su odsele u hotelu "Regnum Carya Golf & Spa Resort", u kom je pre njih boravila i slavna Džej Lo.

Karleuša je za 10 dana porodičnog odmora sa naslednicama u Turskoj, odnosno noćenja, iskeširala minimum 624.501 do 1.394.766 dinara, odnosno između 5.900 i 11.825 evra, bez dodatnih usluga koje se naplaćuju.

Krajem decembra 2020. godne Duško je sa naslednicama Atinom i Nikom otputovao u Dubai, dok je Jelena zbog poslovnih obaveza i novogodišnjih snimanja ostala u Srbiji.

Atina je tada objavljivala fotografije, a svima je za oko zapalo da je lepo stilizovana, te da je dobar modni stil nasledila upravo od majke.

Duško je sa ćerkama u Dubaiju odseo u "Jumeirah Beach Hotelu" u kom noćenje, prema tadašinjom informacijama na sajtu, za odraslu osobu i dvoje dece košta 1.089 dolara, odnosno 890 evra.

U januaru, Atina i Nika sa majkom su bile na Kopaoniku, ali su utisak tog odmora svakako bile Jelenine vrele fotke na motornim sankama.

Dok je Jelena boravila kod supruga u Turskoj za  Dan zaljubljenih i nekoliko dana kasnije, Atina je bila na zimovanju na Zlatiboru, gde je uživala na snegu i u zimskoj čaroliji. Ona je tada objavila fotografiju sa planine koja je za kratko vreme privukla veliku pažnju, kao i ogroman broj lajkova.

Podsetimo, Atina je najpraćenija među decom javnih ličnosti koja još nemaju ni 18 godina, na Instagramu prati nešto više od 124.000 ljudi, a na TikToku 76,5 hiljada pratilaca.

Video: Bajkovit kutak: Zavirite u sobu Atine Tošić u novoj vili na Dedinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • žir

    28. februar 2021 | 17:42

    Neumesno što iznosite šta sve to košta, pa tata joj je dobio milione od Kineza i dosta zaradio od fudbala po Evropi,tako da je to sitnica.

  • Tomo

    28. februar 2021 | 17:24

    Koja si ti zvezda i ko još tebe sluša

  • Tanja

    28. februar 2021 | 17:27

    Ziva i zdrava bila , divno dete , isti njen tata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA