≫ 

Kad Marija Savić Stamenić u katkoj suknjici prekrsti noge niko ne može da odvoji pogled

Voditeljka odlično izgleda

  • 9
Marija Savić Stamenić Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Prve televizije Marija Savić Stamenić važi za jedno od omiljenih televizijskih lica, ali kada Marija obuče kratku haljinicu preti da skine sa trona najzgodnije voditeljke u Srbiji.

Marija na društvenoj mreži Instagram redovno obaveštava svoje pratioce o sadržaju i poziva ih da gledaju jutarnji program koji ona vodi, a to učini uvek nekom lepom fotografijom.

Voditeljka se redovno fotografiše u studiju pred emsiju, a mnogi bi rekli da ima proverenu pozu koja ističe njenu zanosnu figuru i prirodnu lepotu.

Marija pozira sedeći sa prekrštenim nogama, u raznim kreacijama, a obično su to neke kraće haljinice i suknjice koje ističu njene duge noge i pokazuju koliko je ona zapravo zgodna.

Voditeljka redovno dobija pregršt komplimenata na društvenim mrežama kada objavi fotografije iu studija Prve televizije, a mnogi komentarišu da odlično izgleda i da uživaju da je gledaju u programu.

Marijine fotografije iz studija zbog kojih "gori" Instagram, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Pričaju o objektivnim novinarima, a u stvari vas žele na njihovoj strani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    24. februar 2021 | 09:06

    Slike su lepe i Marija je lepa žena a ocenu o nogama mogu da dam samo kada ustane, hoda i ne ukršta ih. Prekrštene noge i kratka suknjica, još sa lepim cipelama kod velike većine žena lepo izgledaju, a kad žena ustane tek se vidi da cela ruka među butinama može da stane. Da bi žene to prikrile, upredaju noge tj. ukrštaju, okreću se da im kamera snimi samo jednu nogu i deo druge, kako se ta "rupa" ne bi videla. Doduše, ima žena sa prelepim nogama i one se na sceni ponašaju normalno, bez kompleksa.

  • Johan

    24. februar 2021 | 07:22

    Rekao bih da zeli i vise da pokaze od ovoga ali ima vremena

  • Maja

    24. februar 2021 | 00:51

    Etoo sta propagirate,I onda se svi pitamo sta nam je jel?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA