≫ 

"Pozdrav sirotinji": Jaka prozivka Kaće Živković nakon što ja Ana psu slavila rođendan u restoranu

Pevačica je na svom Instagram profilu okačila tvit jedne korisnice, te je tako zbog sadržaja objave sve asociralo na bivšu zadrugarku

  • 4
Katarina Živković, Ana Korać Kaća Živković, Ana Korać, Foto: Nikola Tomić, Instagram/ana_korac

Pevaćica Katarina Živković jednom fotografijom za "laku noć" objavila je poruku koju su svi odmah povezali sa bivšom zadrugarkom Anom Korać.

Naime, Ana je nedavno slavila rođendan svom su u jednom elitnom beogradskom restoranu kada su se mnogi oglasili i uputili joj negativne komentare.

Katarina je na svom Instagram profilu okačila tvit jedne korisnice, te je tako zbog sadržaja poruke sve asociralo na Koraćevu.

- Danas je mom psu rođendan i odlučili smo da mu ne kažemo jer stvarno nemamo pare za restoran - pisalo je u storiju, a Kaća je dodala:

- Pozz sirotinji.

Iako nije imenom prozvala Anu Korać, svi su ovu objavu povezali sa njom, te se postavlja pitanje da li je novi estradni rat na pomolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka

    24. februar 2021 | 12:47

    Ajmo, sta se ceka?!Nadlezni da provere radove ovih spodoba.Udarate na frilensere, postene i strucne ljude, a ove ne smete ni da pipnete ni da ih pomenete!

  • Vesna

    24. februar 2021 | 14:56

    Cekajte...samo mi malo pojasnite. Ana Korac bese zavrsila par fakulteta i radi u stranoj firmi. Bas onako voli luksuz. O moj Bozeeeeee!!!!!

  • Deysi

    24. februar 2021 | 21:51

    Ko se druzi ka Kacom i ko ne voli Anu Korać, e pa ta osoba stoji iza svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA