≫ 

Mirka Vasiljević: "Preselili smo se za jednu noć, u Srbiji mi je kao u Diznilendu nakon Kipra"

- Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa ako dobijete dozvolu, izađete i smete da budete napolju tri sata samo - rekla je glumica o životu na Kipru

  • 5
Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević, Printskrin/TV Prva

Glumica Mirka Vasiljević prošle nedelje vratila se privremeno u Srbiju iz Kipra, gde je živela sa suprugom Vujadinom Savićem i njihovom decom. Iako uskoro idu u Ljubljanu, zbog Vujadinovih poslovnih angažmana, Mirka ističe da uživa u boravku u Srbiji.

Kako je navela u emisiji "Šok-tok", na Kipru je život tokom korone veoma ograničen.

- Ja se ovde osećam kao da sam u Diznilendu, iskrena da budem, jer ja sam došla potpuno neplanirano sa Kipra, gde smo protekla tri meseca živeli tako što smo izlazili uz dozvolu SMS poruke. Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa ako dobijete dozvolu, izađete i smete da budete napolju tri sata samo. Ukoliko vas uhvate u nekoj drugoj opštini kazne su novčane velike, maske moraju da se nose preko celog nosa, ako je ispod nosa, opet su novčane kazne. Ništa ne radi sem supermarketa i apoteka, tako da je moje sređivanje za supermarkete bilo posebno. I to ne idem u jedan, nego u četiri super marketa idem. Prala sam zavese u kući, sve jakne, patike - ispričala je na šaljiv način glumica.

Nakon toga, Mirka je objasnila kako su se preko noći odselili s Kipra. Voditeljka je pitala Mirku kako je izgledala selidba za dva sata.

- Nije baš u dva sata, ali bila je selidba u toku noći. Bio je to prošli četvrtak, gde je Vujadin dogovorio pozajmicu za Ljubljanu. U šest popodne smo otiši da radimo PCR testove, svima je bilo nemoguće pet PCR testova, svi su se hvatali za glavu, od šest do osam smo tražili gde ćemo to da uradimo, pritom ti testovi treba da nam stignu te večeri. Kada smo došli kući, Vujadin mi je rekao: "Ja sada moram da završavam papirološke stvari oko ugovora, ti počni da se pakuješ".

- Ja nisam znala odakle da krenem, da li da se smejem ili da plačem. Do šest ujutru smo se spakovali u 15 kofera i u osam ujutru smo krenuli za Beograd. Sad neko novo životno poglavlje do maja, pa ćemo videti šta ćemo i kako ćemo - zaključila je Mirka.

Video: Evo šta je Mirka Vasiljević poručila svekrvi nakon što joj je uputila podršku zbog skandalozne izjave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA