≫ 

Tužilaštvo odbacilo Stanijinu prijavu protiv Kristijana, REM obustavio postupak zbog pretnji smrću

Kristijan je pretnju izgovorio 16. septembra 2020, u programu uživo

  • 8
Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević; Foto: Nikola Tomić

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv televizije "Pink" zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika "Zadruge" u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara Srbije.

Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa "Zadruga" je 16. septembra 2020. javno uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević.

Golubović je uživo u programu rekao:

Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju.

Neposredno posle ovih pretnji, REM je podneo Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv Golubovića i pokrenuo postupak za izricanje mere Televiziji "Pink", koji je Savet Regulatora juče obustavio, tvrdi Kurir.

Na sajtu REM-a je objavljeno da su članovi obavešteni kako je nadležno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu oštećene Stanije Dobrojević zbog pretnji, uz obrazloženje da to nije delo koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi.

Stavu tužilaštva se pridružila i većina članova REM-a.

- Kristijana se više ne plašim. Uradio je sve da me zastraši i uspeo je u tome. Zbog njega sam izgubila 100.000 evra, i više od toga, jer nisam ušla u rijaliti kada i on - kazala je nedavno Dobrojevićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duša Slovenska

    25. februar 2021 | 19:26

    Bolime uvo i onako ne gledam taj program. Ta izjava REM-a mi znači ko slepcu dan i noć. Sam, sam sebi ukinuo takvu vrstu programa. REM je tu barem meni apsolutno nebitan. Da sad nema ništa na TV-u da se pusti ili bi na youtube nešto gledao ili bi radio slušao. Televizija je davno otišla u prošlost. To još samo penzioneri dan i noć prate.

  • BRAVO

    25. februar 2021 | 14:57

    ZA KRISTIJANA ✍️👍

  • Lol

    25. februar 2021 | 15:47

    Dosadna. Stalno ona nekog tuži, to joj je hobi izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA