"Bojani i Mirku smeta kad pričam o njima, zabranjeno mi je da se mešam i u sređivanje sobe za bebu"

"U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo", istakla je Goca

  • 4
Goca Božinovska Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Bojana Rodić i Mirko Šijan, Foto: ATA Images

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić na leto će postati roditelji, a pevačica je veoma srećna i ponosna zbog toga.

Međutim, Goca priznaje da o odnosu njegovog sina i buduće snaje, kao i o njihovim lanovima ne sme ništa da govori jer joj je sin zabranio.

- Ne smem ništa više da pričam. Pol bebe još ne znamo. Njih zovite, Mirka i Bojanu, pa neka vam kažu, oni su posebna porodica sada. Ja ništa više ne znam, ni šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad ja pričam o njima za medije. Eto, sada mi je sve zabranjeno pa i da se mešam u planove i sređivanje sobe za bebu. U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak kako bismo se i zvanično upoznali - ispričala je Goca za Star i dodala:

- Ja sam većinom u Kraljevu, a Bojanini roditelji imaju razumevanja prema meni.

Podsetimo, Danijela Rodić je nedavno istakla da je prezadovoljna izborom svojih ćerki, kao i da su i Ceca Ražnatović i Goca Božinovska odlične prije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    25. februar 2021 | 22:51

    Cirkuzanti svi kompletno

  • Marijo

    25. februar 2021 | 23:18

    Take samo jure tipove koji imaju love drugi nedolaze u obzir

  • Marija

    26. februar 2021 | 10:19

    Da je pametna, ne bi uopšte pričala svaki čas o svojoj deci i pustila bi ih na miru da grade porodicu. Neka sami sređuju sobu i odgajaju dete. Ona što je odgajala, odgajala. Uvek sam se čudila potrebi baba da se mešaju u sve ko margarin! Nek pusti decu na miru da dišu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA