≫ 

Grafit Severine i njenog sina nalazi se u Beogradu, otkriveno ko ga je nacrtao

Otkriveno gde se nalazi grafit koji je posvećen Severini i njenom sinu

  • 2
Severina

Severina / Foto: Instagram/severina

Hrvatska pevačica Severina je pre nekoliko dana objavila sliku grafita na kom su ona i njen sin, pa je na taj način čestitala svom sinu rođendan, a sada je otkriveno gde se nalazi pomenuto delo.

Grafit, za koji ni hrvatska pevačica Severina nije znala do nedavno, nalazi se u Beogradu, a autor mu je umetnik Black Sails, piše Index.hr. Grafit je nastao u maju prošle godine u blizini jednog beogradskog hotela.

- Ti i ja za 88 sati? Možemo čuda - napisao je umetnik uz objavu grafita na svojoj fotografiji citirajući Severininu emotivnu poruku sinu iz 2019. godine.

- Kad si se rodio, padao je sneg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smem da objavim, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru... - napisala je Severina na sinov rođendan, a u međuvremenu je dodala lokaciju i ime autora.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

 

Podsetimo, Opštinski građanski sud doneo je privremenu odluku kojom je Severini zabranjeno da objavljuje fotografije s maloletnim sinom na društvenim mrežama, pa je ona na ovaj način odlučila da objavi njihovu zajedničku fotografiju.

U novembru 2019. godine sudija Tea Golub je donela privremenu meru i odlučila da sin Severine Kojić i preduzetnika Milana Popovića živi s ocem, koji se samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta. Odluka je stupila na snagu odmah, pa je ni Severinina žalba nije mogla odložiti.

To je značilo i da Severina istog dana mora da preda sina ocu.

Sudska odluka donesena je mesec dana nakon što je pevačica na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje deteta. Kako je tvrdila pevačica, učiteljice su dečaka zaključale u školu dva sata i nisu mu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorem Kojićem. Nakon toga prestala je sina da šalje u školu, a on je bio s njom u Splitu i Beogradu, gde je imala koncerte.

Severina prema privremenoj meri ima pravo da viđa sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Merom je regulisano i druženje majke i sina tokom letnih i zimskih raspusta, kao i državnih i verskih praznika.

Video: Severina pozirala prekrivena samo poklončićima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA