Bivša mis Hrvatske se oglasila nakon priče da je u vezi sa Jugoslavom Karićem

U medijima su se pojavili navodi da je njegovo srce osvojila hrvatska manekenka i pobednica izbora Miss Universe Hrvatske za 2015. godinu Barbara Ljiljak

  • 2
Jugoslav Karić, barbara ljiljak

Jugoslav Karić, Barbara Ljiljak, Foto: Telegraf, Printskrin: Instagram/barbara_0702__

Jugoslav Karić nakon razvoda od Elene Karaman svoj privatan život drži dalje od očiju javnosti, a mnoge zanima da li je njegovo srce osvojila nova devojka.

U medijima su se pojavili navodi da je njegova nova izabranica hrvatska manekenka i pobednica izbora Miss Universe Hrvatske za 2015. godinu Barbara Ljiljak, te da su ona i Karić već izvesno vreme u vezi.

Ove spekulacije lepa Barbara odlučila je da demantuje, te je za Telegraf JETSET otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Jugoslavom.

- Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Veoma ga cenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti - rekla je bivša mis Hrvatske za naš portal.

Inače, Jugoslav je u razgovoru za Telegraf takođe rekao da je njegov i Barbarin odnos prijateljski.

Podsetimo, Karić je uslikan kako provodi vreme sa pevačicom Milicom Todorović, te je prva "potencijalna" devojka biznismena bila ona, ali se ispostavilo da je njihov sastanak bio poslovni.

Kako je Jugoslav naveo, našli su se kako bi joj pokazao nekretnine u naselju Senjak.

- Milica i ja se poznajemo, imamo puno zajedničkih prijatelja. Sedeli smo zajedno i pričala je kako je htela da se preseli na Senjak, ali nije znala kakvi su stanovi i koje su cene itd. Ja imam firmu, agenciju za nekretnine, bavim se time već 15 godina. U Srbiji se bavim time skoro 10 godina. Pokazao sam joj par stanova i odvezao je kući i to je to - rekao nam je Jugoslav.

Video: Urnebesno! Milica Todorović sa drugarom skinula Kristijanovo oživljavanje Miljane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA