Lidija se slikala obmotana samo peškirićem, a na vitkim nogama pozavidela bi joj svaka devojka

- Ženu čini njena misao, to je meni prevashodno - rekla je glumica

  • 13
Lidija Vukićević

Lidija Vukićević, Foto: Boško Karanović za Hello

Glumica Lidija Vukićević (58) i u šestoj deceniji života svakodnevno svoje pratioce na društvenim mrežama oduševljava savršenim izgledom, te je i ovoga puta jednom fotografijom zaintrigirala maštu mnogih.

Naime, glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupatilu obmotana malenim peškirom.

Lidijine duge, vitke noge su i ovoga puta došle do izražaja, a sudeći po prizoru, ne čudi što ih rado ističe, kada bi joj na istim pozavidela svaka devojka.

Njena karakteristična frizura ovoga puta je bila sakrivena ispod drugog peškira.

S obzirom na to da Lidija izgleda veoma atraktivno, ona je za sve žene imala jasnu poruku kada je u pitanju lepota kod svake žene.

- Mislim da je sve iz glave. Ženu čini njena misao, to je meni prevashodno. Onog trenutka kada žena odustane od sebe, kada više ne bude malo provokativna, koketna, tada gubi svoj sjaj. Neka divna rečenica mi je ostala u sećanju „Koliko bismo bili stari, kada ne bismo znali koliko godina imamo“. Treba da slušamo sebe iznutra i tako da se ponašamo. Ne mogu da slušam ljude oko sebe koji su polumrtvi, a broj godina im je odredio da odustanu od života. Meni takvi ljudi u mojoj okolini nisu potrebni. Imate mlade ljude koji se sa 28 godina ponašaju kao da imaju 88 godina. Znam ljude koji su se opteretili svojim godinama, to je jedno odustajanje i predavanje svemu što nam stane na put. Mnogo je lakše da se kuka, nego da se ide napred i da imaš hrabrost kako da se suočiš sa svojim životom - rekla je ona za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA