"Ne znam pola njegovog života": Marija dobija ponude da se snimi film o Džeju, ali ima jedan problem

"Meni tata uvek fali. Opsednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio Bog"

  • 3
Džej i Marija Ramadanovski Džej i Marija Ramadanovski, Foto: Instagram/marija_ramadanovski

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog,  odlučila je da otpočne muzičku karijeru, a otkriva i da, pored toga, dobija mnogo ponuda da se snimi film o njenom ocu.

- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je sve u fazi pregovora, dogovora. Glupo je da pričam unapred - rekla je Marija za "Svet" o svojoj muzičkoj karijeri, pa se osvrnula na ponude za snimanje filma o Džeju.

- Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živeo u domu, šta je bilo sa roditeljima... Znam osnovno, ono što i ceo Balkan, ništa više od toga - rekla je Marija, pa dodala:

- Meni tata uvek fali. Opsednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio Bog. Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije pretio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvek sam ga slušala i uvek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi, ali, božija volja. Teško mi je, ali se navikavam.

Marija je zatim navela i da ne bi volela da se eksponira u medijima dok ne počne da snima pesme.

- Ne bih da davim ljude pričama o meni, da ljudima iskačem iz frižidera.. Sada nemam povod da pričam o sebi, još nisam pevačica. Ne volim da se eksponiram jer nemam razloga. Kada budem nešto snimila, kad se budem bavila javnim poslom, tada ću imati povoda za priču. Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti i svoju i tatinu želju, da snimim tu pesmu, a posle ćemo lako - zaključila je Marija.

Video: Naježićete se od glave do pete: Džejeva ćerka brutalno otpevala njegov hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    26. februar 2021 | 15:24

    Mnoga deca smatraju da su roditelji dosadni kad im pričaju o svom detinjstvu, mladosti i životu uopšte, o precima (ocu, majci, dedi, babi...), a kad ovi umru, onda im je žao što nisu hteli da čuju, te ostaju uskraćeni za jako bitne informacije iz života ljudi koji su ih stvorili. Mnogo je za čoveka bitno da zna svoje korene i da bar za nekoliko (3-4) kolena zna, ko su mu preci i gde su i kako živeli i radili. Ovo što priča Marija, je potvrda toga.

  • Lejla

    26. februar 2021 | 18:44

    Ni na istok, ni na zapad, na sjever i jug, nigđe, nigđe bez tebe se vrtim još u krug...

  • Перагеније

    26. februar 2021 | 20:25

    да си моја девојчица живела би ко краљица...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA