Maja Šuput pokazala sobu za bebu: Bajkovit kutak za naslednika, a tek da vidite providnu kolevku

Pevačica je u osmom mesecu trudnoće

  • 0
Maja Šuput Printskrin: Instagram/majasuput

Hrvatska pevačica Maja Šuput (41) u drugom je stanju i broji sitno do porođaja, a soba za bebu uveliko je spremna.

Maja je u osmom mesecu trudnoće i sa suprugom Nenadom Tatarinovim čeka dečaka, a budući roditelji sredili su kutak za svog naslednika tako da sve izgleda bajkovito.

Pevačica se fotografisala u sobi svog naslednika, pored providne kolevke u beloj boji, a ona je svoj stajling uklopila sa sobom, pa se ogrnuna belim džemperom, a u ruci je držala plišanog medveda.

- Spremni za tebe ljubavi - napisala je pevačica u opisu fotografija koje je objavila na Instagramu, a njeni pratioci oduševili su se prizorom.

Podsetimo, Maji i Nenadu ovo je prvo dete, ona je suprugu lepe vesti saopštila tako što je podigla majicu, a na svom stomaku napisala crvenim karminom "beba". Nenad je u prvi mah bio zbunjen, a onda su od sreće zajedno plakali.

- Dan koji nam je promenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspela na brzinu da nacrtam jeste ova mega likovna umetnost na stomaku i tako saopštim mužu da će postati otac - napisala je Maja.

- Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspela da snimim njegovu reakciju telefonom... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspeo nakon nekoliko trenutaka da kaže :"Bebaa?" I počeo je da plače. Onda smo malo plakali u duetu - napisala je pevačica.

Video: Maja Šuput saznala pol deteta, pa od sreće skalala i grlila muža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA