Lidija Vukićević o borbi bivšeg muža sa koronom: "Čuli smo se, Mitar će vrlo brzo to pregurati"

Lidija i sportski direktor Crvene zvezde iz braka imaju dva sina

  • 2
Mitar Mrkela Lidija Vukićević

Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Bivši muž glumice Lidije Vukićević, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela pozitivan je na korona virius i trenutno se nalazi u bolnici na lečenju.

Glumica je otkrila da se čula sa bivšim mužem, istakla je da je Mitar oporavlja i da je sigurnije da se leči u bolnici nego kod kuće.

- Čuli smo se naravno. Mi imamo zajedničku decu, svi pratimo jedni druge kroz život i to je normalno, pogotovo kada su ovakve situacije. Mislim da je dobro, Mitar će vrlo brzo to pregurati - rekla je Lidija.

- Nije on u velikom problemu. Dobro je što je u bolnici, deca i ja smo smatrali da je to normalno, jer je tamo sigurniji nego da čeka kod kuće - ispričala je glumica za Republiku.

Podsetimo, Lidija i Mitar imaju dva sina, Andreja, koji je krenuo očevim stopama i profeionalno se bavi fudbalom, kao i Davida, koji je pilot.

Inače, Lidija i Mitar su u dobrim odnosima i odlično fukncionišu, a zajedno brinu o svojim sinovima i učestvuju njihovom vaspitavanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    27. februar 2021 | 08:25

    Najpre, brz oporavak Legendarnom Mrkeli!! Svaka cast glumici Lidiji, za briznost o svom bivsem suprugu?! Posebno o zajednickoj brizi za dva sina, sto čokazuje i dalbe harmoninu porodice, bez obzira na razvid?! Ovo je lep primer, kako se ponasati o zajednickoj deci. A, da je to tako potvrdjuje i cinjenica da je jedan sin uspesni sportista a drugi pilot?! Neka ih Bog cuva, a sreca dolazi uporedo?!, SRECNO, od srca iskreno toma m.

  • Mara

    28. februar 2021 | 00:10

    Mrkela joj bio muz? Ovo stvarno nisam znala. Pa sad razumijem zasto su se razveli, i u seriji je pre naporna mogu mislit u braku😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA