≫ 

"Moje koleginice nastupaju u gaćicama i slikaju se bez njih, smeta mi što je moj minić problem"

- Budimo realni, sevaju vam gole zadnjice i grudi sa svih strana, toliko da će vam oči isterati - rekla je Rada

  • 21
Rada Manojlović

Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Rada Manojlović imala je peh tokom gostovanja u emisiji uživo kada su joj "sevnule" gaćice, nakon čega je izavala brojne reakcije i našla se na meti kritika.

Rada se osvrnula na negatvne komentare nakon emisije "Amidži šou", a tom prilikom istakla je da mnoge njene koleginice nastupaju u bodijima sa tanga donjim delom.

- To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim delom - rekla je Rada.

- Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam - ispričala je pevačica.

- Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči isterati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lepe su i zgodne - dodala je Rada.

- Ali zaista počinje da mi smeta činjenica da je moj minić najveći problem i nešto za šta se svi uhvate, kao i gaćice koje kao sevaju, a pritom to nisu obične gaćice nego deo kostima, koji je ušiven sa haljinom kao bodi od istog materijala - objasnila je Manojlovićeva.

- Budimo realni, sevaju vam gole zadnjice i grudi sa svih strana, toliko da će vam oči isterati.Uostalom, ja znam da ljudi koji me vole, vole me zbog onoga što jesam, a ne zbog onoga što oblačim, a ako je kratak minić najviše što može da mi se zameri, onda sam srećna - rekla je Rada za Star.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bu

    26. februar 2021 | 23:14

    Pa tvoj minic izgleda jeftino, a ne svetski. Izgleda vulgarno, a ne seksi. Na zalost nemas ni trunke stila

  • Aaaa

    27. februar 2021 | 08:32

    U svakom tvom stajlingu gacice su ti u prvom planu😂😂😂😂

  • ✍️

    27. februar 2021 | 07:50

    Previše okriveno je neukusno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA