Milica je drastično smršala, a niko nije znao da ima ovakvu guzu - od ovog prizora "padaju vilice"

Plavokosa pevačica nikad bolje nije izgledala

  • 16
AmiG Show Foto: ATA images

Popularna pevačica Milica Todorović svoju liniju je dovela do perfekcije, a zbog njene guze u helankama svima "padaju" vilice.

Milica je na svom Instagram profilu podelila kako izgleda kada se na podu isteže, a svima je za oko zapala njena dobro oblikovana zadnjica.

Pevačica je drastično smršala i svoju liniju dovela je do savršenstva, a kada su videli i njenu zadnjicu, mnogi komentarišu da Milica izgleda kao prava bomba. 

- Polako se ragibavamo. Još malo - napisala je pevačica u opisu fotografija koje su izazavale veliku pažnju njenih pratilaca.

"Baš je zgodna", "Kakvu guzu ima", "Nikad bolje nije izgledala", "Mrzi me da potrčim, ali bih sa Milicom trenirao rado", neki su od komentara.

Kako izgleda Milica dok se isteže pogledajte u galeriji (2. i 3. fotografija), ali i još neke njene slike pogledajte u nastavku teksta.

Video: Urnebesno! Milica Todorović sa drugarom skinula Kristijanovo oživljavanje Miljane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    27. februar 2021 | 08:25

    Sve je dobro do ne otvori usta .

  • Nikita

    27. februar 2021 | 08:28

    Ona je u fazonu "trazim muza".

  • Krusevljanka

    27. februar 2021 | 09:36

    Svi ovi koji je pljuju i pisu ruzne komentare ( ne samo o Milici,vec o bilo kome), su neispunjeni,ozlogrdjeni koji misle da ako napadaju drugog,njima ce biti bolje.E pa tu ste se malo zeznuli,jos vise padate u ocima drugih.Ovi komentari govore o vama,ne o njoj.Bravo Mico,super si....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA