≫ 

Treća sestra Rodić smršala, a i lice joj izgleda drugačije: Evo koliko se promenila za godinu dana

Mnogi komentarišu da Nataša nikad bolje nije izgledala

  • 26
Nataša Rodić Printskrin: Instagram/miss.rodic

Nataša Rodić široj javnosti je postala poznata nakon što se njena rođena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a za više od godinu dana, kada je bilo venčanje, Nataša je drastično promenila svoj izgled.

Nakon svadbe svi su pričali o Bogdaninim lepim sestrama, Nataši, ali i Bojani, koja je sada u vezi sa sinom Goce Božinovske, Mirkom Šijanom, sa kojim čeka dete. Međutim, vremenom je treća sestra Rodić menjala svoj imidž, a sada mnogi komentarisu da izgleda bolje nego ikada.

Naime, Nataša je vidno smršala, što se primećuje i na njenom licu, uradila je zube, promenila frizuru, promenila je i način šminkanja, a primetne su i sitne korekcije na licu, pa je na najnovijim objavama mnogi nisu prepoznali na prvi pogled.

Nataša sada više liči na svoju sestru Bojanu, a njeni pratioci na Instagramu, gde je aktivna i često objavljuje fotografije, primetili su razliku u njenom izgledu za godinu dana.

"Nikad bolje nije izgledala", "Devojko, šta god da si radila, prelepa si", "Sve više ličiš na Bojanu i Bogdanu", "Da li si nešto radila na sebi?", neki su od kmentara ispod Natašinih fotografija.

Kako je Nataša izgledala pre godinu dana, a kako sada izgleda (od 6. fotografije) pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Bojana i Mirko se potpuno opustili u vožnji, trudnica nije stavila pojas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    27. februar 2021 | 19:28

    U Beogradu i okolini sve devojke lice jedna na druguZivela plastika

  • Kulturica

    27. februar 2021 | 20:47

    Dobar oglas za traženje muža! Ima li još neka prosta pevaljka sina neradnika za ženidbu?

  • xxx

    27. februar 2021 | 19:26

    Boze od ovih domacica napraviste neko cudo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA