Uraganka se vratila sa Kariba, pa preplanulo telo pokazala u teretani i to u vrelim pozama

Ivana je sve oduševila svojim zmijskim telom

  • 2
Ivana Nikolić, Hurricane Foto: Instagram/ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Nikolić, članica grupe Hurricane, vratila se sa Kariba i preplanulo telo pokazala je u teretani u bombastičnim pozama.

Ivana je promenila i frizuru, pa sada ima afro lokne, a kako vodi računa o svom izgledu, odmah se uputila u teretanu iako je vredno trenirala i dok je bila na odmoru.

Preplanula pevačica je radila vežbe za ruke, noge, somak, ali i guzu, a vreli kadrovi njenog treninga pravi su raj za oči za većinu pripadnika jačeg pola.

"Ivana je najzgodnija Uraganka", "Kakvo telo imaš", "Od ovih poza preskače srce", "Rado bih se prijavio da te snimam tokom treninga", neki su od komentara.

Podsetimo, grupa Hurricane pobedila je prošle godine na Beoviziji,  kako zbog pandemije korona virusa Evrovizije nije bilo, devojke popularne grupe predstavljaće Srbiju ove godine na popularnom muzičkom takmičenju, a Ivana, Ksenija Knežević i Sanja Vučić predstaviće Srbiju novom pesmom "Loco Loco".

Kako se Ivana znoji u teretani i pokazuje svoje zmijsko telo, ali i još neke njene provokativne kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Ivana Hurricane izgrmela u teretani i poslala snažnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    1. mart 2021 | 06:23

    Da nije smešno bilo bi žalosno, prava domaćica. Istina je da većina devojaka ovako danas razmišlja. Ali dobro barem je "lepa" a ostalo VELIKO NIŠTA....

  • Dejan

    2. mart 2021 | 22:42

    Plastika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA