Baka Prase se oglasio nakon skandala: "Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno"

Nakon što su mu aplenili automobile, jutjuber izjavio da će voziti "Juga" i "Golfa"

  • 28
Baka Prase Foto: Oko sokolovo, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u centru skandala nakon što je policija zaplenila dva njegova automobila. On se ovim povodom oglasio i ispričao svoju verziju događaja. 

- Povukao sam se na nekoliko dana dok se ne smiri situacija, milsio sam da će sve proći, ali džabe, ništa se ne menja...

- Ne brinite, nisam bio u zatvoru, samo sam nestao. Šta se dešava?

- Oduzeli su mi i Lamba i nov auto koji sam uzeo. Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno, što naravno nisam. Nadam se da ću moći uskoro sve da vam ispričam.

- Odlučio sam da neću da čekam da se situacija reši, jer nije fer prema vama da budete u mraku i da ne snimam klipove, a i najjači sam, pa mi ne mogu ništa.

- Krećem uskoro sa dnevnim objavljivanjem, voziću juga i golfa, ali šta je tu je, biće boljih dana. Ispričaću u klipu otprilike šta se dešava, nadam se da me neće uhapsiti. Ako opet nestanem ovako, znajte da sam stvarno uhapšen. Mama, volim te. Vraća se institucija - poručio je jutjuber.

Potom je Baka objavio fotografiju svog automobila koji mu je oduzet i napisao:

- Da se zaletim da ga povadim??? Nedostaješ, bebo.

Podsetimo, interventna jedinica policije zatekla je prošle noći, 23. na 24. februar, automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao Jutjuber Bogdan Ilić.

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, 22. februara je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PrskanaBreskvica

    1. mart 2021 | 19:03

    I on je nekome uzor! Ma pametan onaj sveštenik što je lopatom lečio ljude. To bre treba izudarat da mu dupe zveči ko crkveno zvono.

  • Sibin

    1. mart 2021 | 19:32

    Sad ce da ss pojavi novi reketas pa ces opet da placas jer tako i treba takvim sabanima!!!

  • Zis

    1. mart 2021 | 19:24

    Stavite ovo prase u svinjac,izgleda pobeglo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA