≫ 

JK kao divlja žena u nikad kraćoj haljini i dubljim dekolteom - ovakvu mačku bi svako "ukrotio"

Pevačica je vrelim kadrovima mnogima raspalila maštu

  • 19
Jelena Karleuša

Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) u minijaturnoj haljinici, kao divlja žena, oduševila je mnoge pripadnike jačeg pola, koji su zbog njenog izgleda na trenutak "zaboravili da dišu".

Nakon kadrova u tanga gaćicama, mnogi su pomislili da nema dalje, ali Jelena i u haljinici sa leopard printom grmi kako izgleda, a mnogi smatraju i da na sebe navuče džak - opet bi njeno telo bilo bombastično.

Karleuša je pozirala u nikad kraćoj haljinici sa leopard printom, a deklte je toliko dubok da sve u tom predelu "puca". Pevačica je uz provokativne fotografije poručila da je divlja žena.

- Divlja žena. Razgovaraj s njom glasno. Hoda njenim putem žestoko. Razgovori sa gracioznošću i dostojanstvom. Pleše u ritmu sopstvenog bubnja ... - napisala je pevačica.

"Ubija hejtere ovakvom pojavom", "Divlja mačka", "Grmiš koliko dobro izgledaš", "Izgledaš kao Barbika", "Nemaš konkurenciju", "Zaista imaš najbolji stil", neki su od komentara.

Kako izgleda Karleuša u divljoj kombinaciji (od 2. fotografije), ali i još neke njene provokativne dotografije, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Providno, usko, golišavo... Najbombastičniji stajlinzi JK iz bekstejdža u samo nekoliko sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skromna dusa fotosopirana

    1. mart 2021 | 23:46

    zasto je jk sramota da objavi svoju fotku bez fotosopa ?

  • nesrecna zena

    1. mart 2021 | 23:51

    koja je potrosila brdo para na estetsku (plasticnu) hirurgiju ali i dalje ne moze da objavi svoju fotku vec fotosop na koji ma su zene koje i ne lice na nju

  • Bendzo Kosta

    2. mart 2021 | 00:19

    Ima li JK öetlju da se jednom slika cista lica i bez uljepsavnja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA