Zbog ovog pevača je bilo okupljanje ispod Brankovog mosta, a zbog kršenja mera reagovala je policija

-Troškove za moj deo ekipe ću nadoknaditi - rekao je pevač

  • 2
Marko Milosavljević Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pevač Marko Milosavljević je, kako saznaje emisija "Ekskluzivno", potencijalni krivac za broj okupljenih koje je 28. februara komunalna policija, ali i policija u redovnoj uniformi zatekla ispod Brankovog mosta i ispred splava "River".

Tom prilikom napisano je preko 100 prekršajnih kazni onima koji su se zatekli na pomenutim mestima zbog važećih mera okupljanja usled pandemije korina virusa. Interesantno je da se pevač nije nalazio u Srbiji a kamoli na setu za vreme spornog događaja.

- Ne bih previše da detalkišem na tu temu dok ne dođem u Srbiju pošto sam trenutno u Cirihu gde inače imam prebivalište. Angažovao sam mali broj pomenutih statista, ne više od desetak zajedno sa članovima ekipe koja je trebalo da snimi nekoliko scena za moj novi spot ali na otvorenom - rekao je Marko.

- Nisam bio u pregovorima ni sa jednim splavom niti sam "poludeo" da organizujem spot u vidu korona žurke - dodao je Milosavljević i ističe da je manji deo ekipe pristigao ispod Brankovog mosta kada je stigla policija.

- Ako je kažnjeno nekoliko statista koji su se pomešali sa masom koja je spot očigledno snimala za nekog drugog, ja ću troškove za moj deo ekipe nadoknaditi - zaljučio je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • var ne vari

    1. mart 2021 | 22:20

    A zvezdini navijaci mogu sve !!!!Okupljanje , druzenje , oni mogu sve , sve ostale uhapsiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA