Prvi muž Kaje Ostojić u zatvoru u Beču? Pevačica se udala sa 19 godina i sa njim ima ćerku

- On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stvari, dao, pre 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa - rekla je pevačica jednom prilikom

  • 4
Katarina Ostojić Kaja, Kaya

Foto: Instagram/kaya_ostojic

Prvi muž pevačice Katarine Kaje Ostojić navodono se već neko vreme nalazi se u zatvoru u Beču, jer je u Austriji počinio krivično delo zbog kog je uhapšen.

Nije poznato šta je Kajin prvi muž uradio, niti na koliku je vremensku kaznu osuđen, a on je u zatvoru u Beču već duže od pola godine, naovod Kurir. Pevačica se za njega udala sa devetnaest godina i iz braka sa njim ima ćerku Nikolinu.

Kajin bivši je navodno više puta bio iza rešetaka, a kada je ranije objavljeno da je pobegao iz zatvora, pevačica je rekla da je to istina, ali da ne želi ništa više da priča o njemu. Kaja je o prvom suprugu pričala kada su je novinari pitali da li se kaje što se udala sa samo devetnaest godina.

- Ne, ne kajem se, zato što imam divnu ćerku iz tog braka - rekla je Kaja tada, a na pitanje da li joj bivši suprug finansijski pomaže oko odgajanje naslednice, rekla je:

- On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stvari, dao, pre 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa.

Pevačicina naslednica navodno nema kontakt sa ocem, jer on to, kako se navodi, ne želi, a Kaja jednom prilikom ispričala i da njeni roditelji nisu prihvatili njenog prvog muža za zeta.

- Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni on. Bili smo u fazonu: "To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se", jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - rekla je pevačica tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    2. mart 2021 | 01:46

    Ima lepo telo. Znači da lepo peva.

  • Razumem,

    2. mart 2021 | 07:07

    ja sve ali sto ce tako " uspesnoj zeni"alimentacija kad " mnogo "zaradjuje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA